Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
je napisao skrivenu poruku za korisnika: salex
Zadnja izmjena od makkki79 (30-05-2010 09:28:35)
Nije je znanje znati i za sebe ga zadrzati, vec je znanje znati i potrebnima ga podeliti!!!
pozdrav svima ovdje sam novi inaèe radim kao automehanièar u autolijanoviæima mercedesov servis i na ugradnji i održavanju rashladni uredjaja konvekta i termoking
Na toj floridi je noviji sistem ubrizgavanja Bosch Motronic 4.6 inace ovaj sistem poseduje funkciju samodijagnoze,
odnosno mogucnost da prepozna odredjene neispravnosti na elementima sistema za razliku od starijeg sistema ubrizgavanja Motronic 3.1 koji ima mogucnost dijagnoze pomocu treptuceg coda "MIL" lampice![.]
Hvala druze,u pravi cas si ovo poslao!
pozdrav svima ovdje sam novi inaèe radim kao automehanièar u autolijanoviæima mercedesov servis i na ugradnji i održavanju rashladni uredjaja konvekta i termoking
Dobro dosao kolega!
pozdrav
novi sam na forumu(automehanièar,vlastiti obrt,slavonija,rh),ali me muèi što trebam deset postova ili èega veæ za download i upload. ako ima neki drugi naèin rado bih podijelio ono što imam-najviše su to knjige u pdf formatu,ali i razni programi,savjeti upute itd.pozdravljam i molim admine za razumijevanje ako nešto pogriješim. hvala
gde se to moze videti i prouciti voleo bi pogledati i nesto nauciti
nakon opomena koje sam ne znajuæi razlog dobio od admina,napuštam ovaj forum. svi se možete (osim admina ) obratiti na mail i tražiti što mislite da imam. pozdrav. nije ovo jedini forum !
novi sam
"Neki ljudi svojim dolaskom izazivaju osmijeh na licu, a neki svojim odlaskom ..." kaze jedna narodna poslovica ...
nakon opomena koje sam ne znajuæi razlog dobio od admina,napuštam ovaj forum. svi se možete (osim admina
) obratiti na mail i tražiti što mislite da imam. pozdrav. nije ovo jedini forum !
---> Neznanje je veliki izvor hrabrosti ! <---
Zdravo svima
Moj posao do sada je bio vezan vise za car audio ali kad jednom naucis I2C Can 232 i 485 sve je pole sto se veze za nama,a to je prema vama u autodijagnostiku.
Volim da radim klima uredzaje i zato trazim neke linkove gde da startujem za testiranje Bader,Konvekta Wabko i druge klimatronice.sogtware na 485 ,seme itd.
POzdrav,TR-Elektronik Trajce
Mislim da sam ovdje "najzeleniji" lol
Molio bih štovane kolege koji imaju korisnu literaturu za autoelektrièara ,diagnostièare i sl. (ili gdje se obratiti) da mi pošalju na e-mail
Pokušat æu napisati nešto "mudro" da skupim tih 10-12 bodova , no buduæi sam poèetnik....trebat æu se dobro pomuèiti....lol
Pozdrav svima....forum je "mrak"....