Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
ne razumem te kako nema goriva na prelivu? postavi menzure na dizne. upali ga i koja dizna sika mnogo goriva ta je kaput
ako je zena imenica, onda je ljubavnica zamenica
kolega reuf ako nije problem postavi sliku menzura sto si napravio trebao bi si i ja napravit pa mozda ukradem pokoju dobru ideju.
je napisao skrivenu poruku za korisnika: MARIOFIAT
Zadnja izmjena od predingli (09-08-2010 23:10:04)
Ne pitaj me ono što ne znam !
kolega predingli puno hvala na pomoci
je napisao skrivenu poruku za korisnika: MARIOFIAT
evo ja kasnim malo do sada radio,jel mogu sutra okacit sliku jel me kolega preduhitrio...
@)).....
kolega predingli hvala jos jednom
kolega reuf vec sam sve dobio detaljno objasnjeno ali svejedno hvala na trudu
je napisao skrivenu poruku za korisnika: reuf
ne razumem te kako nema goriva na prelivu? postavi menzure na dizne. upali ga i koja dizna sika mnogo goriva ta je kaput
uopste kada otkacim crijeva od preliva neide gorivo
koliki je pritisak na magistrali kad verglas?
best regards!
oko 50 bar a na pumpi probija pritisak od 450 bar na nastelovanoj dizni
oko 50 bar a na pumpi probija pritisak od 450 bar na nastelovanoj dizni
ajde malo mi pojasni sta si hteo ovde da objasnis, pa da ti probam pomoci
Mjerio je na izlazu iz rail pumpe pritisak i tu je 450 kad okreæe alnaserom a kad mjeri na rail cijevi nema pritiska, mislim da je to mislio kolega
bas tako malo sam brzo kada sam pisao pa vam je nejasno asada kada sam procitao i meni nije jasno
ovako pritisak direktno na pumpi je 450 bar probije nastelovanu diznu a na rampi nema ni 50 bar koliko sam skontao neodraðuje mi regulator pritiska zato nemam pritiska na rampi dolazio i jedan elektronicar i on ispitivao baca sumnju na papucicu gasa rekao je donjet da probamo
Mjerio si pritisak u rail cjevi sa ukopèanim regulatorom ? Daj probaj iskopèati prikljuèak struje na regulatoru pa onda mjeri pritisak u rail cjevi. Ja imam jedan manometar koji stavim na cjev prema dizni !
tosam probavao ali isto auto su odslepali tako da nisam nista uspio jedino sam imao u planu da probam zamjeniti jos senzor pritiska
bas je velika zagonetka
Ne mjeri se bez struje na ventilu i ne trebaš mijenjati senzor, ištekaš ga (senzor) i ako je sve OK auto pali. Ili gubi na injektorima, ili pumpa nema kapaciteta ili ventil baca u povrat. Sistem zatvorene posude. Gotovo.
Pozdrav
Zadnja izmjena od Dajan2008 (13-08-2010 16:58:29)
...ja sam na sve ove situacije imao jos jednu..naime imao sam slucaj da je rail bio ostecen na mestu gde ulazi gumica regulatora...srecom imao sam uslove da ispitam rail na ispitnom stolu,inace pitanje da li bih nasao problem...
Mozete li da mi date uputstvo za pravljenje menzura za dizne...
Unaprijed hvl :-)
Mozete li da mi date uputstvo za pravljenje menzura za dizne...
Unaprijed hvl :-)
Kakvo uputstvo ? Odeš u trgovinu i kupiš menzuru...... jedino ako misliš na postupak za mjerenje, malo se potrudi tu na forumu i vidjet ćeš.....
Zadnja izmjena od predingli (16-12-2011 23:59:10)
isti problem sam imao sa alfom,isto pumpa ok ali prelivi na dizama suhi.na kraju sam našao da je jedna diza sjebana na vrhu i sve gorivo je pišalo u motor.