Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
Ima i ko iskustva sa ovim ureðajem od Helle i Gutmann-a ineresuje me prevashodno zbog osciloskopa? Pozz
Technical data
Supply voltage
10 – 16,7 V
Current consumption
max. 3 A, standard 2 A
Power supply
Vehicle electrical system voltage through ST1, Mains supply
Display
Type of construction: LCD-TFT, Resolution: ¼ VGA, Size: 10.4"
Storage medium
Compact Flash
Input
Membrane keypad
Working range
0 – 45 °C
Compatibility
mega compaa GM3
Weight
5,6 kg
Dimensions
65 x 310 x 355 mm (H x W x D)
Type of protection
IP20
Interfaces
2 x RS232, Printer, VGA, ST1
Measuring channels
2 x oscilloscope, 1 x multimeter
Multimeter
Bandwidth
max. 25 Hz
Sampling rate
250 Sa/s
Amplitude resolution
14 bit
Overload protection
200 V
Measured variables
Voltage, current, resistance
Oscilloscope
Bandwidth
max. 1 MHz
Sampling rate
20 MSa/s
Memory depth
16 kByte
Amplitude resolution
8 bit
Overload protection
200 V
nisam èuo da nikog da ga ima..u njemaèkoj je on i bosch na prvom mjestu..kod nas mislim da nema zastupnika za to..
gdje ima ovaj aparat druze, ovo je masina zesca
Prijatelj mi donio neke kataloge iz austrije , a cijena je smiješna ako šta valja. pozz
Kolika je to smesna cena jer Gutman gde umesa prste ta cena nije bas smesna. Zbog toga i nema kod nas zastupnika jer se nebi bas leba najeli od njihove prodaje.
Sad sam procesljo po internetu da vidim koji je to aparat pa sam se setio. U Srbiji koliko ja znam ga ima samo xxxxxxxxxxx iz Beograda koji radi klime.
Platio je 17.000eur sa adapterima za evropska vozila. Mana mu je sto je samo na Nemackom pa je ogromne muke imao da nadje radnika da radi sa uredjajem a da zna Nemacki. Zadnji put kada sam pricao sa ljudima iz Gutmana rekli su mi da su uradili prevode na Engleski ali ovaj kolega jos uvek nije zvanicno dobio taj prevod tako da tu informaciju treba da proveris da li izvedena do kraja. On ga je kupio direktno u Nemackoj. Zadnja put kada sam pricao sa njima u maju je bila oko 12.000eur, zato me bas i zanima kolika je ta smesna cena. Aparat je inace robusan, u sebi ima informacije tipa Esitronic na Gutmanov nacin i cini mi se da ima dvokanalni osciloskop (secam se kroz maglu po kablovima nemoj me drzati za tacno). Licno mi se nije svidela izrada konektora izgledali su mi bas jeftino Kineski a ne Nemacki (nekazem da nece dugo trajati ali bas jeftino i jadno izgledaju, kao sklepani). Kolega kaze da je zadovoljan sa uredjajem. Po meni je to ipak mnogo, mnogo para za jedan univerzalni tester. Za te pare pokupujes sve moguce originale i nerazmisljas da li moze da radi ili ne.
Zadnja izmjena od launch (08-09-2010 01:13:55)
Zastitimo decu u saobracaju
sad sam se i ja primio ko budala, ovo je istina da je ranije samo bio na njemackom neznam sada, ima li ista u tim katalozima kakav je sto se tice kodiranja meni se ovaj model 50 extra svidja
gutmann je vrhunski aparat,znam jer moj šogor radi u njemaèkoj kao mehanièar i kaže da njemce radi vrhunski,talijane i francuze malo slabije,a japance nikako..ima sheme i podatke i update je obavezan isto ko i kod boscha.e pa po tom pitanju ja se nebi s tim zamarao,nego bi radije uzo KTS..bar ga ima kod nas i ima prevod i to mu je prednost..
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka