Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
da , znao sam to nego sam mislio da ako je nesto neispravno onda nece moci sa commanderom. hvala puno
pozz dancho
B Electronic
vidim da si upoznat sa k+can comander(1.4). Koliko je sigurno raditi A4 RB4 crypto i EDC15? Jesi probao to radis sa kablom i jel pokriva sve verzije EDC15?
Evo da dodam da jos uvek nema kabla(kina) koji radi crypto posle 6/2006 , sem original AVDI commander-a i naravno enigma,dp3... itd. Bar ja mislim tako ako neko zna za neku jeftiniju varijantu neka javi.
pozz
iscitaj sam sa 1.4 a4 rb4 crypto pa ces vidjet sta ce ti ispisat tamo u km, pa sam odluci jel sigurno il nije, samo znam da se nebi igrao jer kod te table nema prebacivanja dumpova i ostali pizdarija, jedna greska i kupuj novu tablu....
hehe ove sa micronasom+24c32 pa ja se mucim cijeli mjesec oko tih tabli ali sam ih gotov razbio
moze i r250 da ih radi
atm tuning
electronic key
------------------------
Ja mikronas + 24c32 radim sa x prog m,dosad sam uradio 10tak tabli od passata i golf 5.
Sto se tice k+can comandera 1.4 radi rb4 crupto ali cita eprom pa ga moras kalkulatorom izracunati i upisati ponovo,izuzev ovog novijeg modela 2006,2007 nju sam morao da skidam.A edc15 cita sve verzije.pozz
Hvala , planiram da uzmem nesto bolje za RB4 i RB8 , recimo magic dash. Kazes cita sve EDC15 , jel si menjao km bez problema ili je i to rizicno?
pozz
Ma menja se bez problema,kupi i radi.
Peijatelju moj,
to sto ti hoces je skupa igracka nema klona ,nema zezanja,posao kojim se bavimo je dosta skup i tek zadnjih recimo godinu do dve dosle se do resenja koja su poceli da primenjuju proizvodjaci.
Pocelo je se raditi sa karticama koje ne mogu da se kloniraju i sada je problem KINEZIMA ka kloniraju pa prave razne fore,doradjuju softere i ubacuju u stare hardvere.
Ali da ti skratim muku,sve sto trazim mozes samo dobiti informacije koje su polutacne,TACNA INFORMACIJA ZA TEBE:
DA BI SE BAVIO OVIM POSLOM MORAS DA KUPIS ORIGINAL UREDJAJE A NE KLONOVE.
To kosta mnogo ako imas posla isplati se ako nemas ne radi sam sebi harikiri,ili razvaljuj motorne s mogucnoscu da ga skroz ubijes i neko ti izracuna immo off.
Ja nista ne prodajem i nikog ne forsiram,samo zelim da pomognem sa tacnom informacijom,svaciji trud mora da se plati pa i tih ljudi koji rade prave uredjaje!
Pozz
Jedini pravi auto je novi auto a to moze biti:Mercedes,BMW,........ i Yugo;)
+1