Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
ima li neko slucajno ispravan sadrzaj flasha i eproma koji se nalazi u mc68HC908AZ60 za instrument tablu Audi A3 2002/3 godina (stari model face lift)
Ja sam procitao sadrzaj al obzirom da je motorola napola krpeala, sadrzaj nije ok. pa mi treba to...
Pozdrav...
Daj oznaku table i oznake sa belih nalepnica na motoroli.pozz
ne treba ti zato što nemaš sa èime to upisati u mcu...zaboravi kloniranje 908 sa upom
ne treba ti zato što nemaš sa èime to upisati u mcu...zaboravi kloniranje 908 sa upom
Naravno.Etl u sake i navali.pozz
USB upom ne moze se upisati??? koliko sam ja vidio na spisku stoji to kolo...e sad necu nista reci jer nisam probao, al ako ne mogne naci cu nekog da to upise... bitno je da imam sadrzaj...
na motoroli nije bilo nikakve naljepnice, a zapisat cu oznake s table pa poslati...
hvala na pomoci
upa može R/W samo eeprom tako da zaboravi...a onaj tko može programirati flash na 908 ga može i proèitati tako da ti sadržaj opet ne treba...
oznaka table
8L0 920 900k D05
A3 27/01/2003
na motoroli nema naljepnice....
B Electronic ako imas i mozes po ovome naci posalji pa cu ja ostalo organizovati...
hvala
Vidi trebalo bi da je urezano u 912 verzija.ako ne u dampu starom sigurno imas.Da budemo sigurni.pozz
upa može R/W samo eeprom tako da zaboravi...a onaj tko može programirati flash na 908 ga može i proèitati tako da ti sadržaj opet ne treba...
Nisam ni ja znao pre mesec dana je izasla nova verzija softvera upe koja dozvoljava r/w flasha.Bas me interesuje dal radi.pozz
Boga mi kod mene stoji da moze, i ja sam s njom to i procitao, mozda prijasnje nisu mogle, to ne znam jer mi je ovo prva upa
'lega B Electronic poslao sam ti mail....
pozz
nisam ni ja znao kod mene je još verzija od prije 2 godine,ali emac je probao pa ne radi
ja nisam probao a imam isto stariju verziju v1.1 ali sam video i u njoj da postoje ove opcije..kad se cekira i ROM deo bafer poraste..ispada da moze da radi..ajde ce bas probamo prvo sta naleti samo da ne bude probao pa se usr***
pozz,
cuby
Doktor specijalista za elektroniku
meni je procitao sadrzaj ali taj sadrzaj je ostecen zato sto je motorola ostecena......
a kako znaš da je ošteæen? ako je mcu neispravan ne mora biti da dump ne valja...daj baš uploadaj taj file da vidimo je li stvarno ošteæen
Zadnja izmjena od Tachomat (08-10-2010 17:46:36)
baš sam instalirao novu verziju i gle stvarno tu je
daj mi mail da ti posaljem file.....
sad vjerujes da moze citati i pisati?
je napisao skrivenu poruku za korisnika: emac
eto poslao
tvoj file nije ok zato što upa ne može sama otkljuèati ovaj mcu nego trebaš sam upisati SS,dakle beskorisno ako ga ne znaš...što se tièe programiranja,NE RADI...probao sam jedan mcu iz audijeve table,prvo sam ga proèitao sa etl,onda sa upom bez SS,pa onda sa SS.Probao sam upisati 5-6 potpuno novih mcu-a i neæe a ne radi niti brisanje flasha...kada upišeš SS proèita flash ok,ali šta ti znaèi kad ga ne možeš upisati
hvala za test da ne gubimo vreme zabadava znaci sve je u redu do momenta pisanja po ROMu ...ako nece onda je manje vise to beskorisno sve sa pricom o flashu...na kraju ova nova je beta verzija kako vidim...
Steta
Hvala tachomat.
pozz,
cuby
Zadnja izmjena od cubica (08-10-2010 21:26:45)
Doktor specijalista za elektroniku
nesto kontam, da je moglo tako da se cita flash iz te 908-ce, i na ETL bi moglo onboard, bez vadjenja..nisam probao jos sa upom, ali mislim da nece moci da radi..
iskreno nisam ni oèekivao da æe raditi,mislim da nema šanse da naðe SS icp...ništa bez dobrog starog etl-a
Tachomat
i da znas da je mnogo bolje sto ne moze..ko razume, shvatice..
hvala na pomoci, sto kaze cubica, da se ne gubi vrijeme.....
znaci jedina sansa je ETL?
E
Pa bas mnogo hocete od upe,nije ona svemoguca.Ionako je prejeftina za sve sto radi.A za nesto ozbiljnije ETL rules