Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
ima li netko da . naime kupio sam pola clasicca 1.9 sdi a crijeva od vakuma su sve nesto razbacana poneka presjeèena poneka blindirana a nekih niti nema. kad bih bih znao koja gdje ide bio bih vam zahvalan. unaprijed Hvala!
ima li netko da . naime kupio sam pola clasicca 1.9 sdi a crijeva od vakuma su sve nesto razbacana poneka presjeèena poneka blindirana a nekih niti nema. kad bih bih znao koja gdje ide bio bih vam zahvalan. unaprijed Hvala!
Potrazi nekoja slika SDImotora mozda ce ti pomoci videces koja gdje ide
od filtera zraka ide crijevo do jednog el. ventila.
iz njega ide jedno crijevo u drugi el. ventil i racva se na crijevo od vakuma kocionog bubnja.
od drugog el ventila ide u crijevo od usisa zraka
od prvog el. ventila ide na egr ventil.
Zadnja izmjena od jela (03-10-2010 21:52:35)
Nadi drugi isti auto,i sporezduj,najednostavnije i najlakse!
vidi mozeli ti sta pomoci
Naj pametnije od svega toga je pogledati u elzi šemu vakumskih creva.
imas samo od egr ventila vakum crijevo, nista vise... vidjet cu sutra da ti posaljem shemu ako bude u elsi, ako ne stavim znaci nema...
ako nema ni u elsi lijepo se spakiraj na nekakav sajam automobila i vjerujem da ces nac takav auto za pogledat. tako sam se snalazio kad nesto nisam mogao nac .pozdrtav
evo ti link za diagram kako se kopca ventil N18 (egr)
naso isti auto na tehnickom pregledu i prekopiro crijeva. pozdrav svima
ovde se izgleda vecina samo uci i uzima vrijeme i mjesto ljudima koji bi pitali nesto konkretno
ovo postaje smijurija od foruma kolega to crijeva sto ima taj polo to majstor pospaja zatvoreni ociju dva ventila usis zraka i egr stvarno smijesno , zbog ovakvih majstori nemaju posla ili ga manje imaju
ako nije ovako kao sto kazem jer ubuduce ako hocete da nesto bude od ovog foruma avakva pitanja treba ignorirat ako sam u krivu neka me neko ispravi
ovde se izgleda vecina samo uci i uzima vrijeme i mjesto ljudima koji bi pitali nesto konkretno
ovo postaje smijurija od foruma kolega to crijeva sto ima taj polo to majstor pospaja zatvoreni ociju dva ventila usis zraka i egr stvarno smijesno , zbog ovakvih majstori nemaju posla ili ga manje imaju
ako nije ovako kao sto kazem jer ubuduce ako hocete da nesto bude od ovog foruma avakva pitanja treba ignorirat ako sam u krivu neka me neko ispravi
Ne brigaj , ionako takvi koji pitaju ili ne bave se professionalno servisiranjem vozila uvijek (ili gotovo uvijek) završe kod ljudi koji upravo to rade , tako da sam mišljenja da za "prave" majstore nema brige , posla æe uvijek biti...
Zadnja izmjena od zoky_zmay_vk (12-10-2010 08:50:55)
Da, kad tad se vrate kod pravog majstora, a onda je normalno cijena drugacija jer prethodnih 10tak majstora nisu uspijeli rjesit problem
Kada ti sreca okrene leda, sutni je u dupe!!!
Znam ja da ti brines dobro za svoje dobro nekad je ovdje bilo korisni stvari a sad sve usmejereno na shop
a za brigu ,
a i jest neki forum ti ces meni govorit sta cu ja pisat a sta necu
Neces ti vise nista ni pisati ovdje, ti si se upravo otpisao.
Crveni direktni. Svlacionica i tusiranje ...
Znam ja da ti brines dobro za svoje dobro nekad je ovdje bilo korisni stvari a sad sve usmejereno na shop
a za brigu ,
a i jest neki forum ti ces meni govorit sta cu ja pisat a sta necu
---> Neznanje je veliki izvor hrabrosti ! <---