Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
!!tabla je vdo 110.080.183/022 eeprom93c86
evo kako to ide popunis profil pa imaju pravila sa koliko postova stices pravo na download i sl, ako ti neko posalje na pm krse se pravila opet imas gore u rubrici predstavi se sa cime radis profi ili hobi koje dijag. koristis itd...
dobrodosao nam...
PS @BE @AS relja @inzinjer imamo konkurenciju??
@)).....
bolje vas nasao....profil mi je popunjen,valjda...kao sto rekoh hitno mi je,pa nemam vremena da sad povecavam brojac da bih stekao pravo na download.
u svakom slucaju hvala.
Nadji Branka iz Pazara rešiæe ti on to zaèas,naš je èlan,poznati,èuveni expert Belectronic.
Zadnja izmjena od Bacha (30-10-2010 16:47:21)
nema potrebe,resio sam sam problem.....
evo kako to ide popunis profil pa imaju pravila sa koliko postova stices pravo na download i sl, ako ti neko posalje na pm krse se pravila opet imas gore u rubrici predstavi se sa cime radis profi ili hobi koje dijag. koristis itd...
dobrodosao nam...PS @BE @AS relja @inzinjer imamo konkurenciju??
Hvala bogu nek ima konkurencije,jer tako postajemo kvaliteniji majstori i vise napredujemo i ulazemo u posao.Svako treba da radi.pozz reufe
reuf napisao:evo kako to ide popunis profil pa imaju pravila sa koliko postova stices pravo na download i sl, ako ti neko posalje na pm krse se pravila opet imas gore u rubrici predstavi se sa cime radis profi ili hobi koje dijag. koristis itd...
dobrodosao nam...PS @BE @AS relja @inzinjer imamo konkurenciju??
Hvala bogu nek ima konkurencije,jer tako postajemo kvaliteniji majstori i vise napredujemo i ulazemo u posao.Svako treba da radi.pozz reufe
A ja što te hvalim?
Meni ni hvala?
Naravno hvala majstore To se podrazumeva.pozz
Naravno hvala majstore
To se podrazumeva.pozz
"Hvala ne ide u džep"
nije osobno radi ovoga, moja svakodnevna uzreèica ,
imam još jednu "da si mislio platiti, ne bi meni došao na popravak"
Da se malo našalimo, kad veæ piše
Zadnja izmjena od predingli (30-10-2010 21:09:16)
Ne pitaj me ono što ne znam !
evo ti ga sad ja se cuvam da se ne namestim...ali kolega predingli kuzi situaciju i fras po z..banciji oplete ,@bacha pricuvajmo se...
@)).....
Ma vi ste neozbiljni totalno, ja neznam stvarno kakvo je to ponašanje, što se ne ugledate malo recimo na mene
pa vi ste stvarno fatalna 4-ka kad vidim vase komentare imam fobiju da postavim neko pitanje carevi ste
ako je zena imenica, onda je ljubavnica zamenica
Nemoj ubuduce da me reklamiras @bacha
Ma ne sekiraj se Branko,nisu oni loši momci,malo su mangupi,al naši su.
A i ovaj naš Gonza sve se nešto stidi,dok ne doèeka momenat,onda ......................
Branko,ko ti je ova konkurencija,koliko znam nema niko da je zavrsio elektroniku ili elektrotehniku?
Pozz
Jedini pravi auto je novi auto a to moze biti:Mercedes,BMW,........ i Yugo;)
Branko,ko ti je ova konkurencija,koliko znam nema niko da je zavrsio elektroniku ili elektrotehniku?
Pozz
mnogo njih je zavrsilo elektrotehniku ali je malo ostalu u tom poslu...to sto sam nov na forumu ne mora da znaci da sam nov i u poslu!
radnja postoji vec 12 godina a gazda je u ovom poslu vec preko 15god.ja imam 24 godine,vec 7 godina sam u ovom poslu,dakle zaposljen u toj istoj radnji!uzgred,zove se '' Tim-elektronika '',vl. Delic Dzemil.
Danas su me zvali za ovog mercedesa,treba doci pa cemo resiti.
Zadnja izmjena od B Electronic (05-11-2010 02:07:02)
Covek napis'o da je resio problem. Mozda je nesto drugo u pitanju?
Covek napis'o da je resio problem. Mozda je nesto drugo u pitanju?
Problem sa tablom ------- na mestu km.Sinhronizacija sa ezs.
Dal je resio?:)
upisa mu je crtice umijesto km