Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
poz...svima,nasuo 20 litara nafte, ujutro upalim na pola kljuca pritisnem na gas i motor pocne da trokira a iz auspuha sivobjeli dim. vectra 2.0 dti. sta da radim da li ima vode u nafti?
Pa jedino ako nisi probao da ide sa vodom,a problem moze biti u kondezaciji.dali ti trosi vodu
Pirke
ako uslikaš rezervoar možda ti odgovorimo na pitanje,,,,pa proveri èoveèe
poz...svima,nasuo 20 litara nafte, ujutro upalim na pola kljuca pritisnem na gas i motor pocne da trokira a iz auspuha sivobjeli dim. vectra 2.0 dti. sta da radim da li ima vode u nafti?
Vozi auto kod majstora samo ti on moze pomoci!
Pozzz
Nije je znanje znati i za sebe ga zadrzati, vec je znanje znati i potrebnima ga podeliti!!!
ma pokvarilo ti se auto drug ,svi traze sve i svasta samo da nesta kombinuju i nakraju opet kod majstora
atm tuning
electronic key
------------------------
ja mislim da je neki kvar u pitanju
ako ti moze pomoci , ja sam imao taj problem na takvom motoru( ako ima lanac za pogon bregaste i bos pumpe) i bila je otisla bos pumpa , meni nije primala gas dimila je bjeli dim i imala je gresku u ecu, sad tocno neznam sta je pisalo , popravak pumpe i auto ko nov!ali prije napravi ti servis tj, f. goriva f. zraka pa vidi!ako je turbo vidi ulje u usisnoj cjevi ili dal ti mozda turbina ne gubi ulje!
ne radi ono šta voliš, več voli ono što radiš!
moze druze biti vise stvari vozi majstoru pozdrav
vrlo lako moguce da je pumpa ostavi ga da radi na leru par minuta ako prestane i bude normalno radio otidji na diagnostiku greska je oko ugla predpalenja
ako ti gubi vodu moguce je da pusta na dihtungu glave ili da je glava pukla
vidi datum
14-11-2010 19:33:48
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka