Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
postovane kolege, radim jedan a4 2001, 1.8 turbo, AVJ motor i imam problem sa abs-om. gori mu lampa za abs, a crvena za rucnu kocnicu treperi i na displeju izbacuje da abs ima gresku, a kad se zakaci na dijagnostiku, kts i vag ne vide nikakvu gresku a texa ocitava kao nema CAN koomunikaciju izmedju racunara ABS-a i racunara motora. ESP radi, a radi i ABS kad se naglo zakoci. ako neko moze da pomogne, slobodno, necu da se naljutim
Ako èitaš greške vag com-om u ABS kompjuteru mora biti grešaka 100% pošto gori lampisa od ABS-a.
Taj auto nema CAN komunikaciju.Pošto trešeri lampica od ruène,jel imaš ulja u posudi od koènica?
Koji VAG COM imaš?
Ima can kolega samo sto je to medjusobma komunikacija izmedju uredjaja u kolima a ne dijagnosticki protokol,jer je taj auto u toj godini i dalje dijagnostikom na k liniji.
mogao bi se prekontrolisat jos koji djek
atm tuning
electronic key
------------------------
tu gresku sto javlja da nema komunikaciju sa komp. ja sam imao na dosta pasata i nije palio lampu od abs
pokusaj sve konektore pospricat kontatkt sprejom i provjeri dali ti svaki tocak mjeri brzinu
probaj preko instrument table ocitati gresku ako prijavi da nema komunikacije izmedju nje i abs komp.onda je tu stradao sam abs kompjuter,imao sam dosta takvih slucajeva i uvijek je bilo do njega
probaj ovo sto reèe Elvis udji u instrument tablu. ako nema komunikacije izmedju nje i ABS elektronika centrale rikavela, daj nekom od kolega sa foruma da je malo preletuje i rjesen problem.
Pre ce biti da neko treba da je bondira,sa lemilicom ce to tesko ici.pozz
eli napisao:probaj ovo sto reèe Elvis udji u instrument tablu. ako nema komunikacije izmedju nje i ABS elektronika centrale rikavela, daj nekom od kolega sa foruma da je malo preletuje i rjesen problem.
Pre ce biti da neko treba da je bondira,sa lemilicom ce to tesko ici.pozz
mala greska u terminologiji znaju svi na sta sam mislio heheh moze i sa autogenim apartom da se zaletuje. hehe
a moze i drukcije da se resi
Moze naravno.
a moze i drukcije da se resi
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka