Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Godiste je 2002.Zapeo sam na komunikaciji izmedju bsi i ecu.PPS ulazi uredno u sve module.Bsi 1 greska nema komunikaciju sa ecu.Na ecu imam 6 gresaka i to 4 su senzor protoka zraka a druge2 su papucica gasa.Auto nepali i nema lampice grijaca niti lampe za motornu elektroniku.ima dva kljuca i na oba radi daljinsko i uredno ih obrise i ponovo prijavi.Nema inercioni prekidac i radi pumpa za gorivo.auto se prebacio u eco mod.E sad ima li tko ideju od kud da krenem.Svi releji osigraci i instalacija provjereni.I da napomenem kad odem u mjerne blokove sve samo ????.auto je bio udaren ali nije ostecena instalacija jedino je ostecena kutija osiguraca uz akumulator ali samo ona mala sa jakim osiguracima i stavio sam novu.Ecu je Bosch edc 15 onaj model kao u citroen xara sa tri konektora ali nemam sad ecu pri ruci da stavim oznaku od njega.Hvala unaprijed.
Licemjerstvo je bolest svake zajednice. To je bolest koja ruši sve ispred sebe ne birajuæi samo pojedince nego društva u cijelosti........
je napisao skrivenu poruku za korisnika: Code-servis
Hvala momcino! Pezo je upalio,morao sam zamijenit ABS on mi je stvarao problem.a jest me namucio da ne povjerujes.
Licemjerstvo je bolest svake zajednice. To je bolest koja ruši sve ispred sebe ne birajuæi samo pojedince nego društva u cijelosti........