Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Pozdrav, radi se o Kangoo-u, kao sto pise u naslovu izgubljen je kljuc.
ECU je Delphi, UCH je Sagem UCH-N2-X76. Skinuo sam bravu, i UCH. Kliko vidim u UCH je eeprom 93c66, koji cu iscitati. E sada, zanima me da li neko moze da napravi kljuc po bravi, i da isprogramira transpoder? Bilo bi najbolje neki kolega iz Beograda...
kljuc se radi po kontakt bravi bez problema a transponder se mora prijaviti autu nemoze se ukodirati iz dampa ,iz dampa samo pin kod
mnogo kljuceva
imas branimira tu blizu tebe on ti moze to napravit
atm tuning
electronic key
------------------------
Moze da se napravi kljuc.Javi se pa cemo resiti.pozz
@ B Electronic, kolega malo si daleko, ima preko 200 km do Pazara. Mada nije nista hitno, auto je trenutno kod farbara... Ali videcu ako ne uradim nista, cucemo se...
Hvala kojote i eli&elvis na pohvalama,sigurno da ima blize ljudi koji mu mogu uraditi kljuc.Mogu iz dampa iz uch pretkodirati transpoder i izvaditi pin cod i poslati transpoder brzom postom a on ako neko ima clip ili t300 moze to ukodirati na autu.Pozz
U pravu ste, nista nije 200 km ako je majstor dobar, a to je u ovom slucaju B Electronic...
Ali sam se ja snasao vec, napravio sam kljuc po bravi, i izvukao sam pin iz UCH, pa sada cekam da farbar zavrsi auto, i da se ukodira kljuc sa MVP...
U svakom slucaju hvala vam...
Nema na cemu.Kada zatreba pomoc tu smo.pozz