Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
imam taj radio u polu 2006, u priručniku piše da je mp3 player, ali još nisam uspio spržiti ni jedan cd u mp3 formatu da bi ga prepoznao.
Da li ima tko iskustva s tim, da li treba napraviti kakav update radija ili na neki poseban način pržiti mp3?
U uputama piše na koji način snimiti mp3, tako napravim ali i dalje ne čita...
Zahvaljujem na odgovorima!
Pozdrav!
A da li si probao gurnuti obican audio cd? U svakom slucaju, rekao bih da je problem do uredjaja.
Da običan audio cd čita bez problema
Postoji i model rcd200 koji ne cita mp3, jel je ovakav radio kao sa slike?
Nije je znanje znati i za sebe ga zadrzati, vec je znanje znati i potrebnima ga podeliti!!!
svojevremeno sam imao problem sa jednim fabrickim cd-om koji je citao obicne diskove a mp3 nije hteo....nakon nekoliko dana bezuspesnih pokusaja da procita razne diskove primetio sam da obicne diskove rezane na racunaru teze ocitava neko takozvane originale....recimo rts disk je uvek citao bez greske i sa vrlo brzim ucitavnjem traka a narezan malo duze ali ipak ucita....imao je problem u prelistavanju traka kod rezanog a kod originala je bio brz kao munja....sledio je logican zakljucak.......sirina narezane trake kod rezanog diska izgleda da zavisi od brzine rezanja diska..sto brze to uze....to malo ostecena optika nemoze da prati.....naravno smanjio sam brzinu na 2x i narezao disk iz istog pakovanja kao i predhodni i brzina ucitavanja diska je bila ista kao i kod originala svi nusprodukti su bili izgubljeni......ali....mp3 disk tako narezan ali nezatvoren tj.nezavrsen....tako da moze da mu se doda naredna sesija nije radio....a zatvoren finaliziran rezan na 2x brzini je proradio i radio normalno....to isto sam primetio i kod muzickih stubova kucne varijante....rezanje do 4x pije vodu preko toga nevidi disk ili prijavljuje gresku......naravno ovo sve vazi za cd koji ima mp3 a vazi i za onaj sto nema mp3....mozda ti nesto pomogne u resavanju tvog problema.....ako i uspes da dobijes kakav zvuk od mp3 diska a on je neartikulisan nemoras da pokusavas da treses uredjaj jer mp3 muzika uvek "peva iz steka memorije" tako da je svejedno nista nezavisi od vibracija nego to znaci da ti je losa mehanika zamuceno socivo ili neka takva greska........pozdrav
laseru prosao vijek
UCOT - Universal Code Off Tool
heheh ili nema teac 4*4*32 da nareze na 1-2X i da svira sve u 16