Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
Pozdrav!
Imam BMW Keyreader Pro od Tacho Universal, ali neznam kako ovo radi. Stavio sam mu 12V napajanje i kljuè od BMW E39, ali ni¹ta se ne dogodi. Treba da je povezan sa Tacho Universalom?
radi vrlo jednostavno-NE RADI!
?? kako ne radi? kad priklopim pi¹e "No key" ..
pa eto vidiš da ne radi...navodno su pogrešni releji unutra,ali se nikad nisam zamarao sa tim pošto svakog bmw-a kojeg napravim detaljno ispitam dijagnostikom pa i ne koristim taj kineski poluproizvod
kljuc se sam programira nakon kad napravis ews
KO NE PITA TAJ NE SKITA!!!!
kod novih modela sa CAS-om treba voziti koji km da upiše km u kljuèeve,dok je kod starih sa EWS-om dovoljno dati kontakt
za cas triba 36 km prici sa kljucem da upise km
pozdrav!!
za cas triba 36 km prici sa kljucem da upise km
pozdrav!!
Hvala kolega, vrlo koristan podatak
Ko hoæe nešto da uèini, naðe naèin, ko neæe ništa da uèini, naðe opravdanje.
Pozdrav!
Imam BMW Keyreader Pro od Tacho Universal, ali neznam kako ovo radi. Stavio sam mu 12V napajanje i kljuè od BMW E39, ali ni¹ta se ne dogodi. Treba da je povezan sa Tacho Universalom?
ja mislim da treba. imas u tacho opcije za to. ako nisi sredio do sada mogu ti ja vidjeti instrukcije pa poslati.
govorim vam iz iskustva netriba te ni probat chineski key reader od 1000 komada 1 radi ali nije vam to bas toliko bitno jel kljuc se sam prepise nakon 80 km a ews odradis to znaci vozi jednin kljucen 100km i onda sa drugim da prepise km tako reces stranki i ok!!! ja ti iman key reader i dp3 keyreader nisam dosad nego 2 put ga upotrebio pozdrav a jos jedno zasto su oni upisali na tachopro uputsva jel je taj keyreader 1000 eura min. bijo kad si ga kupova original!!!
kod E38,E39,E46,E53 kljuè pokupi km èim daš kontakt,kod novijih modela treba par km
kod novi je 37 km
Dali se moze stari kluc od BMW 525 tds 1999g e 39 iskoristiti transporder za drugi isti auto za da se sam programira?
Dosao mi musterija i kaze da mu auto u garazi ne pali,rekao da je menjao baterije!
Otvorio sam kluc sa daljinski i video da nema cip-transporder od kluca i da ga je mozda-sigurno zagubio-ispao!
Imam stari isti kluc,ali neznam dali ce da se sam programira,ako u njegovim stavim stari cip-transporder!?
Ili da trazim da kupim novi transporder?
Zadnja izmjena od kiredelcevo (10-08-2010 10:16:51)
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka