Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Pozdrav kolege, imam problem sa fiat mareom tacnije marengo
1.9jtd, auto gubi napajanje na ecu, verovatno ga kida alarm koji je naknadno ugradjen,a nemam pinaut i semu za ovu verziju ecu-a, Boschov sa dva prikljucka, tako da nzm na tacno koji pin da mu dovedem napajanje pa ako ima neko od kolega da ne lutam po instalaciji....
Zadnja izmjena od Milance SB (09-09-2011 00:16:58)
FORD - Found On Road Dead
FIAT - Failure In Automotive Technology
koja je godina , to je edc 15
2003 godina je trazio sam i u esi-u nema
trebalo bi da je bez problema to naci, ne znam kako ne mozes, glavni relej motora i isprati , stalni plus jos lakse on je samo jedan, alarm tesko da ga ometa , nije sjekao glavni vod da da napajanje alarmu , ako ima prekid stalni provjeri osigurace ako ima povremeni trazi relej mozda ne odradi svaki put zbog loseg kontakta ,
kako si utvrdio da gubi napajanje na ecu ako ne znas na koji pin dolazi
To ni meni nije jasno.
Kakav je opis kvara konkretno?
Inače imam pinout od svih ECU-a ali mi moraš reći koji je EDC15 ili mi pošalji broj šasije.
Alfa Romeo 147 1.9JTDm 16V - 1/8 Meile : 9,120 @ 135,85 Kmh - 1/4 Meile : 13,738 @ 176,20 Kmh
Ma auto sam gledao po mraku i na brzinu posto mi nije u radnji nego na putu, a sto se tice napajanja merio sam na svakom pinu i nigde ga nema, a lampica za dijagnostiku tinja.provericu ga detaljno kad ga doslepaju pa javljam...
Evo da obavestim kolege marea je resena, prekinuta je bila zica od glavnog relea do ecu....hvala svima na pomoci