Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
pasat 98 god 1.9 tdi na prvom palenju ujutru zn se desiti da ponosti sat i kilomtrazu e sad to nije toliko strasno vec se desilo da nece da ocita kljuc na tabli smo treperi auto sa klucem i to slabo a nema ni sat ni km
pasat 98 god 1.9 tdi na prvom palenju ujutru zn se desiti da ponosti sat i kilomtrazu e sad to nije toliko strasno vec se desilo da nece da ocita kljuc na tabli smo treperi auto sa klucem i to slabo a nema ni sat ni km
naj vjerovatnije da je neko skoro mijenjao KM imao sam takav slučaj na Golf4 TDI
pregledaj masu koja ide na tablu pa pojačaj možda ti voda prodire u osigurače ispod table pogledaj..........................
ulozak brave vec 4-5 bilo sa tim problemom
ulozak brave vec 4-5 bilo sa tim problemom
i ja sumnjam vise na ulozak /jer km nije sigurno dirana nik/ad bio moj auto i ja ga prodo pre 2 god
izmjeri napon neznam koja je zica ali donja prema patosu ja te ulozke otvorim i napravim jer oni koje kupis su smece
Iili gore na tabli ima hladni lem na konektoru pa izgubi 30 dok je hladna tabla. Ili masu. Prelemi konektore na tabli. Ulozak brave ne vjerujem da je u tom slucaju, jer 30 dobija konstantno mimo brave a ona odrzava sat i kilometre. Za odrzavanje memorije tabla ima konstanto 30tku i to je u stvari glavno napajanje table, a 15ku dobija sa brave samo da bi upalio kompletne funkcije table, dok inace procesor non stop radi u standby modu dok ne dobije 15ku. Vjerujem da je hladni lem, imao sam tih slucajeva masovno.
Zadnja izmjena od Nike (02-10-2011 23:06:20)
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka