Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
imam jedno pitanje: kada upalim auto lampica za grejac motora nastavi da treperi jedno 3-4 minuta, auto lepo pali ide noramlno sveje ok, samo sto lampica treperi. Jel imao neko slican problem???
Inace u pitanju je punto 1.9 dizel 2001 god. pozzdrav svima i hvala
Ne mozes nista znati bez dijagnostike, prvo ga prikljuci na komp ako imas i sve ces znati, jer moze biti vise razloga njenog blinkanja...
onaj prvi grejac se bas lako menja
ako je zena imenica, onda je ljubavnica zamenica
Da grejaci su mu ako i ja smem da primetim bas pristupacni .
Ali kada se skine dekli ventila, pumpa, dizne i usisna grana, posle su ko na dlanu.
Tko Leti Vredi , Taj Vredi I Zimi !!!!
Mozda cak i relej grijaca???
Obično blinka kada crkne neki grejač
Po neznam koji put ponavljamo, lampica grijača na većini automobila je ujedno i MIL lampica greške, može biti grijač, može biti bilo kaj na motoru, bez spajanja i očitanja grešaka nema ispravnog odgovora
Ne pitaj me ono što ne znam !
Po neznam koji put ponavljamo, lampica grijača na većini automobila je ujedno i MIL lampica greške, može biti grijač, može biti bilo kaj na motoru, bez spajanja i očitanja grešaka nema ispravnog odgovora
grijac je grijac 10 puta grijac povecas brojac postova..
@)).....
ja sm imao probleme isključivo sa grijačima na fiatu kad bi lampica bila u fazi blinkanja.
ja sm imao probleme isključivo sa grijačima na fiatu kad bi lampica bila u fazi blinkanja.
A s egr-om nikad ?
Ne pitaj me ono što ne znam !
ali meni samo nije jasno, zasto onda posle jedne minute prestane da blinka. posle toga je sve normalno... ???
nemoj mučiti sebe i nas, več ga negdje odvezi na dijagnostiku jer ovako su samo nagađanja.
Zadnja izmjena od jabuka (02-11-2011 23:05:09)
Nema razmisljanja bez dijagnostike, to ti je kao da kazes nece da upali, ne znam da li ima goriva, ali ipak sta bi drugo moglo biti da ne provjeravam gorivo