Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
CIme bi se mogao iscitati problem na abs.
Konektor je aldl.
I program jer nisam nista naso za taj model.
Pozdrav,
Sumnjam da se tu može išta iščitati, jedino možda sistemom blinkova. Skidanjem mase sa akumulatora poništavaju se svi zapamćeni kodovi.
pokusali smo kao na opela ali nije radio sa prespajanjem.Preturam danima po internetu i ne nalazim resenje
Cak ni sema ne postoji,interfejs je sa max 232 razmisljao sam to napraviti ili iskoristiti neki postojeci.Ali mi je proglem softver? Ne znam odakle da kerenem.Delko je abs.
I da lampa se pali kada auto krene,mislili smo da jedan senzor,jer je cesao prsten.Zamenili ga novim senzorom.jer nije bio skup nov,25 e.
I nista.Ostalo je da raskacim od kompijutera i proverim unimetrom da li svi senzori zakaceni da nije napravio neki prekid.Negde u kablovima.To je sto mozemo da uradimo bez citanja greske.
probacemo to preko vikenda
Zadnja izmjena od joske111 (03-11-2011 00:13:40)
Pa probaj prvo otpor senzora izmjeriti a ako je to uredu uzmi osciloskop pa vidi signale svakog od senzora i vidjeces u cemu je problem....
je napisao skrivenu poruku za korisnika: joske111
Problem je resen.
Hvala kolegi za semu.
Prvi put kada smo merili otpor svi su bili ok. Ja sam bio u nekoj guzvi pa nismo imali puno vremena.
Osciloskop nemamo,ja razmisljao o varjanti za onaj sistem preko zvucne kartice.
Kada smo hteli to da probamo otkazao je nacisto prednji levi senzor,prebacili onaj drugi sto ga je cesala poluosovina i abs radi. Ostalo je da se naruci samo taj nov da ne bi ovaj zezao.
Hvala jos jednom na pomoci.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka