Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1 2 3 4 SljedećaObrnuti redoslijed poruka
Kolege zanima me zna li neko i moze li mi reci sta je bolje, launch x 431 ili multi diag. Multi diag imam al zanima me kakva je launch dijagnostika i dobijam li ista vise u odnosu na multi diag, isplati li se kupovati launch?
za koja auta ti treba najvise dijagnostika? ili da uzmes neke namenske
ako je zena imenica, onda je ljubavnica zamenica
Ma treba mi za sve imam nesto i namjenskih, ali ipak manje radim japance, ali nekada bih i na njima ocitao motor, abs i vazd jastuk a multi diag skoro ni na jednom japancu to ne moze......
Prijatelju imam brain bee st 6000 launch x431 i tecnomotor super amico ponekad ni brain bee ni tecnomotor nemogu da uđu u neku centralu a pogotovo kod malo starijih japanaca recimo 98-2001g tu je launch kralj sam izabire centralu bez da mu ti određuješ jeli bosch simens ili..... a mogu reći da i evropu radi bez problema zadnji update sam radio u 10-2010 sada razmišljam da uzmem sada novi update za iduću godinu eto toliko ako još nešto mogu pomoći pitaj
Moze li raditi sve japance, mazda, toyota, suzuki, honda, hyndai, daewoo, skoro sve Moze li na njima raditi ono sto trebam, abs, airbag, klima i motor?
Moze li raditi sve japance, mazda, toyota, suzuki, honda, hyndai, daewoo, skoro sve
Moze li na njima raditi ono sto trebam, abs, airbag, klima i motor?
ja iz iskustva tvrdim da moze a i vise od toga...
samo mi je tanak za stare fiate (dosad), ali koji uni. nije ?
nisam ja lud, vi ste samo ljubomorni sto glasovi ne pricaju sa vama
Launch Diagun jos pogotovo ako kupis originalni da ga mozes kad god pozelis dopuniti.
Sve to sto si naveo radi launch bez problema, pa i koreance..pozzzz
Pedja.
Ok,vidjecu jos, mada ne znam sta je bolje kupiti, original ili kopiju s obzirom na cijenu i stalne dopune kod originala......
Pa sve je bolje uzeti orginal, tako i kod launcha
Ma naravno da jeste, i zbog update-a i ostalog ali cijena je ono sto sve nas koci, cijena i isplativost.....
ako se odlucis na kopiju, i njih iva vise vrsta...
A kad si spomenuo onda vjerovatno znas i razlike, po cemu se razlikuju i kako da znam koja je najbolja i koja je koja vrsta ili sta vec, po cemu se razlikuju?
Ako ti nije velika razlika u ceni,bolje uzmi original.Ja imam klon i radi on odlicno ali evo godinu dana ne mogu naci update za moj smartbox.Sad moram naci nekog kineza da napravi update sa mojim serijskim brojem.
A kad si spomenuo onda vjerovatno znas i razlike, po cemu se razlikuju i kako da znam koja je najbolja i koja je koja vrsta ili sta vec, po cemu se razlikuju?
ako ti se da prelistaj malo forum u vezi diaguna, ima negdje nesto sto sam davno citao od korisnika "launch" u vezi tog ako se dobro sjecam cak su bile i slike za poredbu.
meni se vise svidja x431 master nekako je ozbiljniji na oko
Ali nije prakticniji.Deluje neozbiljno dijagan ali je praktican i bolji za rad od mastera.
tako je slazem se, a neznam funkcionalno ima il ikakve razlike
da li neko moze da mi preporuci,gde mogu u srbiji kupiti lanc 431,original najpovoljnije??
je napisao skrivenu poruku za korisnika: sasa 78
Zadnja izmjena od oliver (05-12-2011 17:57:03)
je napisao skrivenu poruku za korisnika:
Zadnja izmjena od hrvoje10 (16-12-2011 13:38:32)
Što se cena tiče i toga da nisi video na forumu je možda zato što je spominjanje cena protiv pravila foruma,a to znači da ti nisi pročitao pravila foruma...
Posto je teme vec otovrena, hteo sam sa pitam jel ima neko clon Multi Diag?
Naslov : Početna » Univerzalna dijagnostika » launch x431
Stranice: 1 2 3 4 SljedećaObrnuti redoslijed poruka