Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
Evo ovako, u autu je sve originalno, radio s navigacijom, pojacalo u gepeku.....hoce ponekad krcati u zvucnicima, i kad se malo glasnije pojaca onda i prekidati muziku na par sekundi pa se opet upali i krci itd.....to se desava cim se pojacaju zvucnici iznad "5".
spajan je na dijagnostiku s brain bee-em i u ovlastenom servisu, ovi u ovlastenom (ITALIJA) hoce mjenjati kompletnu instalaciju i module, jer neznaju u cemu je problem....
postoji li neki uobicajen kvar za ove aute?
naime, to mi od rodjaka mehanicara iz italije, on ga je spajao na BB, i vozio kolegama u ovlasteni, nitko nezna sta je, ja se ponudio probati rijesiti, pa ako je netko vec ufuran u problem.....hvala....
U jednoj kapljici vode ima vise savrsenstva nego u svim strojevima koje je covjek izmislio.
Titula je ono sto ostane nakon sto covjek zaboravi sve sto je naucio u skoli.
Albert Einstein
Pozz
Kad tako krči što kažeš najprije pojačalo van i pogledati da nije slučajno voda ušla i nagrizla a isto tako i sam radio,svašta sam znao vidjeti....
Pozz
dali si gledao zvucnike da jedan po jedan otspois meni se desavalo da je jedan zvucnik probio i onda prenosi na sledece da krce
dali si gledao zvucnike da jedan po jedan otspois meni se desavalo da je jedan zvucnik probio i onda prenosi na sledece da krce
provjeri napajanje negdje ti gubi cim pojacas muziku povuce vecu struju i gubi masu il plus..
Ko drugom jamu kopa trecom slajdra
bice da ti je audio modul u problemu,sad jedino sto mozda moze pomoci a da mnogo ne boli je abdejt softvera.
svaki uredjaj koji nema dovljne struje gasit se mora .... moguce i sama instalacija negdje slaba, vidi da nije ko mjenjao osigurac .....
UCOT - Universal Code Off Tool
Ima li ko audio modul (pojacalo) za e39 ili x5, mislim da su isti, u ovom slucaju nema cist zvuk i pocne pistanje kad se ton pojaca malo vise........i da li bi ovdje pomogao update i cime ga mogu update-ovati? Mada ne vjerujem da je do toga..... Auto je x5 2002. godiste......
ne vjerujem da je do struje jer po tom djelu instalacije nije nitko nista dirao....naime, ponasa se kao naprimjer alpine radio uredjaji kad im je jedan zvucnik u slusu.......pri glasnijem tonu krcka, a onda se valjda nakon nekog vremena pregrije pa se ugasi na 10-20 sekundi......
bit ce red raskopati audio modul i pregledati zvucnike, mada, s druge strane, ima dana kad sve svira normalno pa ne vjerujem da je do zvucnika, hebiga oni ili rade ili ne rade, nemogu malo biti malo nebiti u slusu.....izgleda da ce ipak biti sto je tango91 rekao voda u audio modulu
U jednoj kapljici vode ima vise savrsenstva nego u svim strojevima koje je covjek izmislio.
Albert Einstein
Crko ti je audio modul sto je redovna pojava kod bmw.
Ma naravno da je crko, i kod njega i kod mene, ali zna li neko sta mu je crklo i moze li se zamjeniti,popraviti i slicno.......
Ne moze se zameniti jer je izlaz lemljen posebnom procedurom,ja sam ranije kad sam imao vremena pravio sam pojacalo sa drugim izlazima ali to je komlikovan posao koji zahteva dosta truda i vremena.:)
A spojio bih ja drugo pojacalo al ne znam gdje su mu signali za zvucnike na ploci u ovom pojacalu, imas li neku semu ili nesto po cemu si radio tu prepravku?
Ne moze se zameniti jer je izlaz lemljen posebnom procedurom,ja sam ranije kad sam imao vremena pravio sam pojacalo sa drugim izlazima ali to je komlikovan posao koji zahteva dosta truda i vremena.:)
tisi ocito entuzijast
znaci mislis da je u samom izlaznom chipu problem koji se neda mjenjati?
Albert Einstein
Pronasao sam na nekom ruskom forumu kao da je to do firmware-a, odnosno softvera, ali niti sam tamo clan niti znam dobro ruski, zna li neko kako i cime se moze update-ovati softver ako je uopste do njega??? Hvala unaprijed
SSS ili progman.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka