Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
imao sam manji udes iskocila su dva jastuka i neradi pumpa spajanjem na komp obrisem grsku od serva sto izbaci kao prilikom udesa elektronika je iskljucena pa sve obrisem ali se vrate dali ko zna osigurac od servo pumpe gdje dodje na ibizi jer je pumpa el.
gdje se nalazi osigurac od servo pumpe dali iko zna elektricna je pumpa seat ibiza 2004 god 1,9 TDI
ako treba neki damp, immo off, i tako to pitaj dobijas odmah
ovde nemoj da kliknes nikako
bem ti pa jel kad udjete negde gde ljudi razgovaraju a zelis da pitas nesto upadnete bez da kazete dobar dan ja sam taj iz tog mesta po struci sam to pa onda kazes sta treba
Press F13 for IQ Test now !
takvim clnovima netreba pruzit nikakvu pomoc
atm tuning
electronic key
------------------------
on i nije clan, on je samo privremeni posjetitelj, zato bi forim trebalo zatvoriti malo vise, i kao neregistrirani korisnik vidis previseinformacija izvana
U jednoj kapljici vode ima vise savrsenstva nego u svim strojevima koje je covjek izmislio.
Titula je ono sto ostane nakon sto covjek zaboravi sve sto je naucio u skoli.
Albert Einstein
on i nije clan, on je samo privremeni posjetitelj, zato bi forim trebalo zatvoriti malo vise, i kao neregistrirani korisnik vidis previseinformacija izvana
U pravu si,potpuno te podrzavam.Majstor majstoru na forumu moze pomoci ali ovi sto dodju pa kad dobiju informaciju koju traze odu i vise ih nema.I sto je najgore majstorima u svojoj okolini oduzimaju hleb.
da dobiju informaciju pa nekom majstoru ispiru mozak je ovo ono
pazi sve ovisi i kakvim majstorima ide.....u mom kraju najpoznatiji najcjenjeniji i najskuplji majstor i to narocito za vw nezna dobro uzubiti AFN motor, covjek mi dosao nakon mjerenja kompersike i stavljanja motora u fazu kod doticnoga da mu auto i dalje dobro ne pali iako je kompresija iznad 25 na svim cilindrima....... lik nije radilicu postavio na dobru oznaku i mos se hebati....a uredno naplatio
U jednoj kapljici vode ima vise savrsenstva nego u svim strojevima koje je covjek izmislio.
Titula je ono sto ostane nakon sto covjek zaboravi sve sto je naucio u skoli.
Albert Einstein
Ma ovaj je upao s neba pa odmah bi da mu ce carolijom rijesi problem a i sekciju foruma nije znao izabrati i predstaviti se kao sto su mu neki prigovorili i sad nesto kao ocekuje, a mozda i ne ocekuje kad je vidio kako ljudi reaguju
neka kupi autodatu
neka kupi autodatu
Al da mu mi prodamo
Da,ali kabal za istu može kupiti samo na jednom mestu...
Da slažem se,kabal je malo problematičan ali ako se potrudi možda i uspe da pronadje.Ali u svakom slučaju mi bi mu pomogli.
Kolega Reuf je zastupnik,a članovi foruma imaju prednost i popust.
Ja imam za staru verziju, jeli mogu vratiti ovaj i da doplatim za novi ?
Kolega Reuf je zastupnik,a članovi foruma imaju prednost i popust.
Valjda nije popust kao u ex?
ako je zena imenica, onda je ljubavnica zamenica