Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Ljudi,jedno pitanje za sve vas koji koristite klonirane dijagnostičke glave.Nebitno koje da li sa kablom 5055 ili one koje komuniciraju puten bluetooth-a 5054.Pitanje je da li mogu da komuniciraju sa vozilima sa UDS protokolom.Pošto znam da im je do skoro to bio problem i nisu mogle da uspostave komunikaciju sa vozilima sa ovim protokolom.
Unapred hvala svima
to bi VAS trebao da moze raditi a moze VCDS 11.6
A koja vozila imaju taj UDS protokol?
Jel moze i vagcom 10.6 ili samo 11.2, mislim da im je interfejs isti, samo softveri se razlikuju, jel tako?
Zadnja izmjena od dragan_s (05-12-2011 22:50:11)
instrument tabla u mk6 je UDS.
Pa neznam da li je ta glava od VCDS-a kompatibilna sa VAS-om,ako neko zna bas bi bila vredna ta informacija.A što se tiče UDS protokola imaju ga sva vozila od modelske godine 2011 a velika vecina i modelske godine 2010.A sad su na UDS protokolu velika većina kontrolnih jedinica na vozilu:Motor, klima,ins.tabla,gateway itd...
novi touareg imodeli 2009 i gore.
A koja vozila imaju taj UDS protokol?
prije neki dan radio A5 3.0tdi 2008g uds protokol ima advance mjerne blokove... sa vcds 11.11v
@)).....
crafter ima uds
Ja mislim da sam lepo objasnio koja vozila i koje jedinice komuniciraju sa dijagnostikom pomoću UDS protokola.Ali me takodje interesuje da li je neko uspeo da prilagodi kloniranu dijagnostičku glavu i da li je sa VAS-om kompatibilna glava od VCDS-a.Jer ako niste znali originalna dijagnostička glava bilo VAS 5054A bilo VAS 5055 košta oko 800 Eura.
to znamo
atm tuning
electronic key
------------------------
Caddy 2011, 10.6.0 ulazi u trenu...