Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Pozdrav,na ovom autu se pali abs pumpa pri samom zaustavljanju,naime potjeram do nekih 60 km/h i lagano pritisnem kocnicu i pri samom zaustavljanju pocne da zuji pumpa abs-a i ostane da radi nekih 10 sekundi u abs modulu nema ni jedne greske,mjerni blokovi u redu,
spoji ga na dijagnostiku i očitaj parametre u vožnji,prati okretaje kotača i vidjeti češ da ti jedan senzor prije ostalih registrira da je auto stalo.
Zadnja izmjena od jabuka (03-01-2012 23:27:51)
je napisao skrivenu poruku za korisnika: SAmir
@)).....
spoji ga na dijagnostiku i očitaj parametre u vožnji,prati okretaje kotača i vidjeti češ da ti jedan senzor prije ostalih registrira da je auto stalo.
To je do senzora ili kabela prednjih senzora?
Ocisti senzore ili zupcanik koji ide na poluosovinu.Vidi dijagnostikom koji tocamk pravi prekid i njega pregledaj
Zadnja izmjena od Milance SB (04-01-2012 15:34:59)
FORD - Found On Road Dead
FIAT - Failure In Automotive Technology
provjeri ovo sto su kolege navele
Dali si mjenjao kinetički zglob?Ako jesi onda je najčešće greška u prstenu na kinetičkom zglobu (kineski pogotovo). Provjeri da koji nije pun blata ili sl.
je napisao skrivenu poruku za korisnika: acom
UFF evo odgovora za ove internet majstore, molim admina da mi user promijeni u internet majstora ovako vise ne mogu...
Hvala svima na brzim odgovorima,povadio senzore ocistio zupcanike i sve u redu
@)).....
Zašto kolega?:lol:
Od kada sam sebe uhvatio u laži nikome više ne vjerujem
Zašto kolega?:lol:
svi mi smo stavili skriveni dio odgovora,posto rijesi poso napise i sve da na tanjir ovim nazovimo velikim M......
@)).....