Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Aauto se ugasio u voznji nema ni jednu gresku , u parametrima broji senzor radilice ima pritka na reil od 300 bari otvara dizne...pumpa i dizne nosene na provjeru na kazu da su ispravne ,, dal je neko imao slican problem ?
da ti nije zaštopan auspuh ili blokiran egr
Probaj sa start sprejom da vidiš da li se javlja
a nebi bilo loše da pogledaš kakvo gorivo je u tanku
upali sa sprejom
ja sam imao slicne probleme na espace-u ali 2004 g, isto 2.2 dci i u pitanju je bio senzor bregaste,provjeri si jos koliki ti je zazor na senzoru radilice izmedju njega i zuba na zamasnjaku jer i to zna zezati na tim autima.
Senzor bregaste ostaje sumnjiv ako broji obrtaje i ima pritisak na diznama, kao što kažeš.
Mada,nebi se ugasio u vožnji da je senzor bregaste,nego nebi palio posle gašenja...ili se varam.
Zadnja izmjena od stratos (05-01-2012 00:18:33)
ne varas se, nece se ugasiti u voznji, barem je tako kod 1.9dci, e sad, francuz je to
ako je zena imenica, onda je ljubavnica zamenica
moj kolega ima takav auto i stalno neki problemi sa njime....pa se gasi u voznji,pa nece topli paliti.........pa ovo pa ono....nakon zamjene oba senzora i crijeva od filtera goriva do pumpe i kucista filtera goriva to se vise ne dogadja ali posto smo to sve mjenjali u komadu nisam otkrio tocan uzrok tome da se gasio u voznji i da nece upaliti ali po svemu pretpostavljam da je problem bio u senzorima.
Ne gasi se ni 1,9 ni 1,5 a ni taj 2,2 ,koliko znam. Mada ko bi im verovao...
ne varas se, nece se ugasiti u voznji, barem je tako kod 1.9dci, e sad, francuz je to
ugasio se covjek je nastavio verglati posle toga i auto je krenuo upaliti ali nije i posle toga nema nikakvix pomaka..
Možeš li snimiti signale sa radilice i bregaste prilikom verglanja? Mislim da bi se tada problem sam odao.
auto otvara diyne gledao sam
ako otvara dizne mora upaliti,provjeri kompresiju
Proveri uzubljenje i izmeri kompresiju.
Sa kojom dijagnostikom radiš, da ti ne promakne koja greška
sa clipom
auto otvara diyne gledao sam
Imao sam slučaj da je dijag pokazivao da otvara dizne,ali...neispravan izlazni stepen ih nije aktivirao.
gledao sam lampicom signale i otvaraju
gledao sam lampicom signale i otvaraju
na koji način ti lampicom vidiš dali dizna otvori i kakav signal dobije iz ECU
led diodom se vidi
led diodom se vidi
i ja koristim led diodu
To Vi samo mislite da vidite pomoću led diode da otvara dizne. U stvari vidite da pali diodu,a dizne samo pretpostavljate da otvaraju... ali ovo je samo moje skromno mišljenje koje ne mora da bude tačno...
BOSCH cr sistem ima napajanje 80 v a DELPHI 12 v kako se to moze ispitivati led diodom?
pa na koji ili siguran nacin se moye ispitati>