Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
navedeno auto ima problem sa trecim cilindrom i stalno prijavljuje trecu diznu da je u spoju menjao diznama mesto opet sve isto,onda merio na diznama sa led diodom nekada treca blinka nekada ne samo tumolno gori,istalacija proverena,svecice proverene..auto nema snagu i lose radi na leru dali je neko imao slican slucaj?
Strpljenje je gorko al' mu je plod sladak.
Pa onda ne valja ecu, jesi li njega pokusao mjenjati?
imam ja ecu i netreba je kodirat sa tec2
atm tuning
electronic key
------------------------
kod mene je bosch me7 x10xe ako ti stima
atm tuning
electronic key
------------------------
da budeš siguran provjeri signal osciloskopom
Zadnja izmjena od jabuka (05-02-2012 00:22:07)
corsa je 2002 god. nema osciloskop imam samo opcom sto se tice opela sta sam znao primenio sam ali jednostavno tu gresku resetujem pod kontaktu i sto upalim on je izbaci ponovo auto nema snagu i na leru se trese nije to taj rad egr i sve ostalo dobro funkcionise u parametrima...ali koliko sam ja upoznat od nekih kolega da taj z10xep nemoze raditi sto se nece ukodirati a tako su mi rekli i neki drugari koi drze delove za taj auto?
vidi da ne ti e do bombini na svekice
servis dijatom
Ako koyot kaze ne treba kodirati sa tech2 ovaj sto on ima onda to znaci ili da ja on uradio immo off pa ga samo prikljucis ili jednostavno sa op-com kodiras, a ako njemu ne vjerujes i sumnjas u njegovo znanje onda ne znam stvarno kome bi mogao vjerovati....
corsa je 2002 god. nema osciloskop imam samo opcom sto se tice opela sta sam znao primenio sam ali jednostavno tu gresku resetujem pod kontaktu i sto upalim on je izbaci ponovo auto nema snagu i na leru se trese nije to taj rad egr i sve ostalo dobro funkcionise u parametrima...ali koliko sam ja upoznat od nekih kolega da taj z10xep nemoze raditi sto se nece ukodirati a tako su mi rekli i neki drugari koi drze delove za taj auto?
Imao sam ja slican problem,prelistaj malo forum,pre postavljanja nove teme
imo off nije napravljen ali je mogu napravit virgin ili je prilagodit za trazeno auto na stolu i samo je ustekat na auto i radi ce a kako i cime to je moja stvar
atm tuning
electronic key
------------------------
Nije isti comp z10xe i z10xep
Probaj pa ces videti
Samo ne slazu se ecu prema tipu motora, tj. euro normi, neznam jeli iko probao ecu iz corse b u corsu c ?
Ne moze, kod Corse C je elektronska klapna dok je sa sajlom kod Corse b, a ima i druge razlike...
ljudi ja trazim savet i pitam jeli meni je z10xep a neznam dali moze od z10xe jel ako koyot misli da moze da to odradi neka mi se javi na private i dogovorit cemo se za racunar..probao sam bombinu imao sam drugu u ormaru koja je ispravna za probni rad..isto se desava i javlja istu gresku...a znam da sam z10xe radio isto korsa c sa opcom dodao bez problema i radilo super a za ovaj p sam cuo da treba sad jbga nzm zato i pitam?
majka mu stara sta komplikujes iz okoline si pa valjda mozes do pazaraca poslat ecu da to pogledaju i rijesite zajedno....
@)).....
Ljudino pa nece se on tebi javiti, ako imas problem i trebas pomoc valjda se ti trebas interesovati za to i traziti i javiti se njemu, jel se on tebi treba javiti pa da kasnije ispadne "on navalio hoce da mi uvali dio"........
pa ovde svi neki nadike ja zaista nzm ko je a rado bih mu se javio jel imam tako tih problema i mozemo zajedno resavati i normalno saradjivati i nesto zaraditi,neka se javi jel ja zaista nzm ko je?
Mislim da bi kolega trebao popuniti profil kakav je ranije bio,mesto okolina nije prihvatljivo.
Toliko od mene dok se okolnosti ne promene
Poslusaj Eli&Elvis-a, cest slucaj
ako je zena imenica, onda je ljubavnica zamenica