Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
Mozda je malo bezveze otvarati temu i pitati za ovako nesto, ali da li neko zna gdje ima, osim u ovlastenom, nabaviti rucica sa onom kozom za w210, 6 brzina, avantgarde, slika u prilogu....u ovlastenom je cijena bas bas vrtoglava.....
Zadnja izmjena od dragan_s (08-02-2012 23:20:56)
150e i preko , imas prstenje na ruci pa je poderes do plastike,mozes je obsloziti kozom kod ovih krojaca...
@)).....
Orginalnu ne vjerujem da ces naci jeftino,a ove fus bolje ni ne stavljati,najbolje na nekom otpadu ako ima dobra....ili ako imas nekog dobrog majstora koji radi kozu itd.najbolje da presvuces tu istu...da se to lijepo uraditi...
Nemam sve sto volim,al volim sve sto imam!
Ma da se to fino presvući kod dobrog majstora
Ma nije to za mene nego za jednog dobrog prijatelja, al nebitno, znam za to presvlacenje al ipak nije kao original A original preko 150e
Ima li gdje naci nova a da nije u ovlastenom ili slicno?
e jbg drug bi ti se j... a da mu ne... e nemere
teško se to može nabavit drugačije
Tacno
ma to svi ovi sto se bave presvlacenjem siceva srede sa kozom da izgleda kao original.
Nemam sve sto volim,al volim sve sto imam!
Znam za tu mogucnost, gledao sam neke presvucene rucice, al kad neko hoce sve da bude utegnuto i original a ne da 150e za rucicu A sta bi mu ja, il nek presvuce il nek kupi u mercedesu
ma nema dzabe voznja
kad hoce mercedes nek plati 150 evra
Jel' mu i taj podguz na vozačkom sicu original merc?
sto cu ti brate kad je prijatelj u pitanju kupi mu ruciciu menjaca udari se po obrazu za prijatelja
@)).....
Tapiciraj je.
Moju je odradio lik iz Zagreba (Ante čini mi se inače radi tapiciranje oldtimera) i bolja je nego originalna koja se opet oguli za dvije-tri godine.
jesi siguran da je toliko nešto mi je puno to ako hočeš provjeerim točno koliko košta orginal
Ma jeste, bas je skupa, al ako ti nije nesto pretjerano tesko provjeri.....
Ili kupi novu ili tapeciraj staru ili vozi ovako. Gdje je problem, zar opet u parama?
Ma stara je vec poslata na tapaciranje a ako ispadne nova da nije skupa valjala bi
Pare nisu problem, para nema
uf druže skupa je nisam mogao vjerovat 150 e
Rekoh ja da je skupa
U originalu ide skupa s manžetom ispod ručice, i da skupe su sve od reda.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka