Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Moze, mada ti je lakse kad ti je auto tu da odmah probas i vidis sta si uradio - znaci skines motoric, a njega posaljes da ide kuci peske.
ok,hvala.
Moze, skines ga i sve mu je isto kao i kad ne radi servo.....
je napisao skrivenu poruku za korisnika:
Zadnja izmjena od servopunto (16-02-2012 10:18:28)
@servopunto: Zamolio bih vas da se upoznate sa : Post na koji odgovarate je poprilicno star; Ostavljanje poruka licne prirode nije dozvoljeno (br. tel).
---> Neznanje je veliki izvor hrabrosti ! <---
Zanima me kakva su iskustva majstora sa zamjenskim djelovima za popravak? Znamo svi na sto se misli.
Zadnja izmjena od schuba (16-02-2012 17:20:59)
Bolje ti je pisi pod skriven odgovor a isto tako i odgovor trebas ocekivati da bude skriven, da ne vidi svako ko gugla iskustva nekoga ko se mucio.....
Slazem se 500posto s tobom kolega. Al moje pitanje kuze samo majstori koji znaju o cem pitam. A ovi pametnjakovici googlese koji sve rjesavaju citajuc po netu me ubijaju u zadnje vrijeme. Ja sam sad nedugo stavio jedne djelove na kojima nije pisao proizvodjac pa su mi crkla dva motora skoro pa odma.
je napisao skrivenu poruku za korisnika: acom
Mislim da ne za dugo. Velim iz iskustva. Neka bi ja bio u krivu ali....
i ja
servopunto
Novi član
pa imali ijedan forum da se nisi registrirao tako i na piku i gdje god mozes kao ti pomazes gratis a ustvari samo sebe reklamiras i svoju firmu
eto kao mi ovdje u bih neznamo kvarove na puntu pa moramo cekat nekog iz sombora da nam kaze koji su njcesci kvarovi
kako bi lijepo bilo kad bi se neki od nas oglasio u somboru i siroj okolici da daje gratis savjete kako i gdje i sta crkaje sta se treba mijenjat itd itd
Zadnja izmjena od koyot (17-02-2012 01:24:06)
atm tuning
electronic key
------------------------