Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
U zadnja 3 mjeseca imam problem da se auto nekada nece da upali,okrenem kljuc nista se ne desava? U auta sve lampice gore, na diagnostici ne pokazuje nikakve greske ali odjednom nece da upali i nakon nekoga vremena upali odmah?U Auta je nov akumulator. Auto je Peugeot 307 HDI 79kw.
Pa u dijagnostici postoje i parametri,neko ko je malo strucniji,znace sta da gleda i da ustanovi kvar,ko razume shvatice
treba proverit alanser a i ulozak brave
Okreneš ključ i ništa se ne dešava? Ne vergla ili vergla a ne pali?
Tipicno za alnaser. Stavis ispitivac na 50 i probas palit kad nece. Tako se rjesis svih dilema.
Ja kada okrenem kljuc nista se ne desava. A ako budem morao mjenjati ulozak brave, da li cu morati mjenjati i kljuc. Jednom sam upalio na guranje i odmah je upalio. pozzz
Anlaser 100%,imao sam dosta takvih slucajeva.....vozi majstoru........
tu je VALEO alnaser i uvijek je problem automat...
Zadnja izmjena od tomy.virje (25-02-2012 13:21:36)
zna tu biti dosta toga problem.......
Ako je valeo D6RA onda moze bit sve. Brave ne odlaze tako cesto. Ako se bas nista necuje onda vjerojatno nije ni automat. No da bi se to tocno utvrdilo treba majstor sa iskustvom.
odeš kod autoelektričara pa ti za čas ispita dali je do anlasera ili uloška brave jer kod pežoa puno čačkanja oko elektronike može dovesti do tog da ne pali nikako što može biti skupo za tebe a dobitak za majstora pa ti sam odlući:)
tu je VALEO alnaser i uvijek je problem automat...
Može da bude i mitsubishi.
Nema veze koji je, po simptomima zna se sta je crklo u anlaseru.....
Bas tako. Siguran sam 99posto di je problem.
Ma super su i jedan i drugi kolega,Bosh je tata ostalo je sve smesno
tomy.virje napisao:tu je VALEO alnaser i uvijek je problem automat...
Može da bude i mitsubishi.