Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
stiglo mi je navedeno auto na kojem trebam skidati lukas pumpu e ja imam alat za pozicioniranje bos pumpe e sada kako se moze uraditi to jest provjeriti na koliko je stepeni bez alata
Može se provjeriti sa npr. Autodatom. Tamo je detaljno opisan postupak montaže i demontaže, a uvijek možeš i dijagnostiku napraviti ako imaš kabel za to...
Pozdrav
nije problem postaviti samo provjera probacu sa kts
bez star diagnoze neces prijatelju tu nista rijesiti slab je kts za taj sistem
Ja sam prije nabave stara to radio stroboskopom za dizele, i mogu reci da sam dosta dobro podesavao palenje, sve motore na kojima sam postavljao pumpu sam kasnije provjeravao starom i odstupanja su bila vise-manje minimalna, ali opet to su jako osjetljivi motori kaj se tice momenta ubrizgavanja i vec stupanj-dva od zadane vrijednosti auto ne vuce ili tesko pali tak da u svakom slucaju preporucujem stardijagnozu !
Zadnja izmjena od predingli (23-04-2012 23:20:47)
Ne pitaj me ono što ne znam !
kakav je strogoskop za dizela?
Ja sam prije nabave stara to radio stroboskopom za dizele, i mogu reci da sam dosta dobro podesavao palenje, sve motore na kojima sam postavljao pumpu sam kasnije provjeravao starom i odstupanja su bila vise-manje minimalna, ali opet to su jako osjetljivi motori kaj se tice momenta ubrizgavanja i vec stupanj-dva od zadane vrijednosti auto ne vuce ili tesko pali tak da u svakom slucaju preporucujem stardijagnozu !
Poz,
Isti kao za benzinca samo ima adapter koji se spaja na cijev iz bošpumpe ( umjesto iskre očitava impulse ubrizgavanja nafte)...
Zadnja izmjena od leopard (24-04-2012 13:59:53)
je napisao skrivenu poruku za korisnika: mb73
Ne pitaj me ono što ne znam !