Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
situacija je ovakva..visoki tlak oko 12 bara,a niski tlak prelazi preko 4 bara...sumljam na ekspanzijoni venti ili kompresor..kako provijeriti i ekspanzijoni u ovoj situaciji? radi se o vw saranu...plina ima dovoljno HVALA
Zadnja izmjena od tomy.virje (06-06-2012 17:53:29)
dali pritisak ide preko 4 bara ja sam imao slucaj da ide do 6 bar kompresor bio u pitanju
Kompresor je u pitanju.Usisna strana kompresora u defektu.E sad nisi nam rekao koji je auto u pitanju i kolika je kolicina gasa ubacena.Moze biti da je prepunjen sistem.
mislim da ovdje nevalja kompresor
niski tlak ti je previsok ,a visoki prenizak
dali se kompresor ukljućuje?Ako da onda on nevalja
Zadnja izmjena od jabuka (06-06-2012 22:50:10)
Po onome sto si naveo,i ja mislim da ti nevalja kompresor
da,kompresor se uključuje normalno...mjenjo sam danas isparivač i napunim stavljeno je čak malo i manje plina 800grama...hladilo je u početku normalno..i kad sam pratio tlakove,niski tlak je samo počeo rasti....i ja sam pomislio odma da je kompresor,ali me je još mučilo,pa šta ako je ekspanzioni ventil ostao u otvorenom položaju....a kako njega eliminirati da je on ispravan?
pozdrav, ako se secanje dobro sluzi trebalo bi da je u pitanju sanden kompresor , ako je on kad ga otvoris sa zadnje strane u sredini stoji jedan ventil , promeni ga i sve ce biti ok...100%
best regards!
mislite da mi ekspanzioni ventil nemože stvarati takve probleme?
je napisao skrivenu poruku za korisnika: tomy.virje
Nemam sve sto volim,al volim sve sto imam!
a sto nam ne kazes prvo koji je auto i tip kompresora???
gore pise da je auto sharan ima kompresor sanden kako kažu kolege..auto je tdi 81kw,99 god
Zadnja izmjena od tomy.virje (08-06-2012 08:48:29)
mislite da mi ekspanzioni ventil nemože stvarati takve probleme?
Teoretski moze,ali ja nisam jos naisao na takav problem da je TX ventil toliko otvoren.Kompresor bi mogao proveriti kad bi mogao zatvoriti potisnu stranu i ukljuciti klimu na kratko.Ako je kompresor ispravan,pritisak na usisnoj strani treba da ode u vakuum.
Zadnja izmjena od Kele (08-06-2012 09:07:30)
evo zamjenjen je drugi,rabljeni kompresor i radi...hvala svima na savijetima
I sta ti ja rekoh
Bosch KTS 570
je napisao skrivenu poruku za korisnika:
Od kada sam sebe uhvatio u laži nikome više ne vjerujem
ne,radio je stralno,jedino je u niskotlačnoj strani tlak bio previsok
koji je to ventil? dali je to onqj mesingeni ventil i sredini na zadnjoj ploči ispred klipova? imam u zadnje vrijeme dosta problema sa takvim sanden kompresorima..kao i danas na golfu 4 i neki dan na golfu 3...na golf trojki sam zamjenio kompresor,pošto nije bio skup..100eura rabljeni...a danas na golfu 4 opet isti problem...niski i visoki tlakovi izjednačeni,9 bara..kompresor radi i znači ako je taj ventil problematičan,bolje njega zamjeniti,nego cijeli kompresor...uostalom,koja je funkcija toga ventila?
pozdrav, ako se secanje dobro sluzi trebalo bi da je u pitanju sanden kompresor , ako je on kad ga otvoris sa zadnje strane u sredini stoji jedan ventil , promeni ga i sve ce biti ok...100%
Zadnja izmjena od tomy.virje (07-07-2012 20:28:39)
pa zar nitko nezna koja je funkcija toga venila?
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka