Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
pozdrav, nisam mogao obrisati grešku zracnog jastuka preko dijagnostike tj orig. clipa,prijatelj je pokušao preko neke druge dijagnostike(ne znam kako se zove) , također ništa. što mi je za raditi, nekako mi miriše da je problem u vozackom sicu, gdje bude najcešce problem kod laguna. takoder vec duže vrijeme ne govori ni ona teta ništa(upozorenja.i sl.). pregledao sam osigurace sve je u redu. hvala
a koja je greska?
electronic key
------------------------
ko da je bitno da znas sta je,,,,,,
Sigurno postoji dijagnostika koja svaku gresku moze da obrise! Nego niko ne zna za nju!
Pa nemozes obrisati zato sto je greska staticna i da treba prvo da otklonis kvar pa posle da obrises gresku!
Bosch KTS 570
sigurno je svercer autima kod njih cim dodje ugasi mi lampu bez popravke
mogi neznaju cemu slui ispis gresaka u memoriji ecu a mnogi misle i ako imas dijagnostiku da ona sama nadze kvar i kaze ti sta ces zamjeniti a jos gore kad mi dođe da mu popravim auto za 10 min.
ako nemas veliki bord onda od dijag treba srafciger otkines lampicu od bega i service, ako imas bord onda crnu nalepnicu preko borda mozes na nmoj odstampati reno znak ili Ok ne izgleda lose ja video
Press F13 for IQ Test now !
I kad neko pogine zbog toga što je airbag gipsana skulptura.... Ja sam imo' kolegu koji je ocistio crash datu pa vlasnica stavila bebu na mjesto suvozaca a airbag opalio i djete ostalo nepokretno a on zavrsio u cuzi. Treba imat neku granicu, koliko treba i gdje i kako prepravljati...
Zadnja izmjena od LuxBih (10-06-2012 02:57:27)
Titula je ono sto ostane nakon sto covjek zaboravi sve sto je naucio u skoli.
Albert Einstein
pozdrav meni je bilo isto tako ali slično..svijetlio je board pokazivao lampicu,,od airbaga,,tj i service za to,,to je kontakt koji je ispod plastike volana dolje u kontaktu sa silnicom za vozački air ali pazi može biti i na suvozačkom airu,,tj u komandnoj ploči,,nađi nekoga ko ima bosch kts malo bolji,,ili clip sa pravim novijim softverom,,pa češ vidjeti meni je stopica od kontakta bila labava,to ti se desi od stalnog(može a i nemora) podešavanja volkana unutra van gore dolje,,
Ma može se obrisati greška samo treba biti uporan, mora se brisati deset puta zaredom
pa ja bi otklonio kvar zato pitam gdje nacešce bude problem
Ja sam imao par slucajeva kod laguna da je problem onaj spiralni kabal ispod volana! Ali tako neces nikad resiti problem! Moras ispisati koja je greska i resicemo!
a da probate s autodata kabelom i ona 6 puta pokusati obrisati gresku i sedmi put u pol brisanja samo odpsojis akku i ponovno ga spojis....to bi moglo upaliti
U jednoj kapljici vode ima vise savrsenstva nego u svim strojevima koje je covjek izmislio.
Titula je ono sto ostane nakon sto covjek zaboravi sve sto je naucio u skoli.
Albert Einstein
ne znam koja je greška nisam zapamtio. trebao bi ponovno spojiti pa da vidim. nego receno mi je da bi greška mogla biti u vozacevom sjedalu, gdje najcešce na voz. sjedalu bude problem da pogledam ako netko zna