Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
auto je 2000 godiste ne radi klima menjan je kompresor sistem je napunjen osigurace sam proverio svi su dobri ali nikako nece da poce da radi na kompjuteru javlja gresku senzor temperature isparivaca.dalineko zna gde se nalazi taj senzor i dali je neko imao slican problem.
slab sam oko mali auta ako je senzor isparivača greška trebao bi se nalaziti u unutarnjem djelu vozila u maski vozila to jest zaboden u kiler odnosno isparivač uloga mu je da da mjeri temp isparivača de nebi smrzao
POzz
Slično greško sam imao pre mesec dana na istom vozilu-ako nema napajanja(+) na sklopci kompa m,onda treba proveriti izlaze na samom BSI-ju v kabini vozila.
Greskom zahvalih....ne radi se to tako, ako prijavljuje senzor onda je senzor kao sto ivan rece i treba to prvo rijesiti, a ako mislis da se takvi kvarovi bez diag rjesavaju i napamet onda tu nema hljeba, treba ti dva dana da bi pogodio sta je, bukvalno...........
POzz
Slično greško sam imao pre mesec dana na istom vozilu-ako nema napajanja(+) na sklopci kompa m,onda treba proveriti izlaze na samom BSI-ju v kabini vozila.
pozz
Ništa nikad na pamet-lexia,el.sheme,in puno volje sa ovim sistemima klime-ista greška puno provera i več spomenuta greška -žal bilo je tako.
lp mingo
je napisao skrivenu poruku za korisnika: zeljko mk
Nemam sve sto volim,al volim sve sto imam!
reseno dao sam napajanje+ na kompresor ionda sema se slozila pocelo da hladi i da pali ventilator.pozzzzzz hvala a bsi je menjan desio se spoj u instalaciji prethodno .zajebani ovi francuzi mora biti oprezansa njima inace ode bsi.
Cudno da je tako proradilo a ako jeste onda je pitanje koliko ce raditi jer sa tim nisi nista napravio, tako reci samo je proradilo.......
reseno dao sam napajanje+ na kompresor ionda sema se slozila pocelo da hladi i da pali ventilator.pozzzzzz hvala a bsi je menjan desio se spoj u instalaciji prethodno .zajebani ovi francuzi mora biti oprezansa njima inace ode bsi.
Nisi ti to dobro resio,tako se ne popravlja kvar koji si naveo!Bojim se da ce biti jos problema.
Rasturi BSI,ako si majstor,pa ces naci poblem