Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Kad se prekodira može doći do treskanja u vožnji, popravi alnaser moraš imat baren 300-330 okretaja i pali ko zmaj!
zdravo kolegi malo da obnovim ovu temu sa jedno pitanje oko ono prekodirivanje iz 00002 na 00001 dali postoi mogucnost da to smeta na motor i ecu-a hvala unaprijed
Ne zamaraj se glupostima, trazi kvar tamo gdje jeste, a to rjesenje koje ti zelis za dz i 5min zaboravi, nadji ti pravi uzrok i to rijesi, promjena kolicine ubrizgavanja pri startu ili temp motora pri startu je bolje rjesenje ali ni to nije trajno..............
tako je.
Ne zamaraj se glupostima, trazi kvar tamo gdje jeste, a to rjesenje koje ti zelis za dz i 5min zaboravi, nadji ti pravi uzrok i to rijesi, promjena kolicine ubrizgavanja pri startu ili temp motora pri startu je bolje rjesenje ali ni to nije trajno..............
Dobar akumulator repariraj anlaser a ako ne pomaze onda remap.
ok ja to vas potpuno razumevam ali danas sam imao problem sa sharana 97 110 tdi promenjen senzor za temperature pred nedelju dana opet isto ,poslao sam ga ka elektricara i tamo su vrzali rele sa alternatora na grejacima bilo je ok 5-6 dana i danas opet kod mene nece paliti topal prekodiranje je pomoglo pali ko mina
i samo da naglasim kada sam uradio reprogramiranje vozilo je dobio na snagu i turbina nije izbacivala u safe mode kao pred toga bavim se mehaniku ali zahvalan bi bio na savjet o ovom temu sa vag comom pozz
vratiće se on
na g4 samo četkice prominiš i imat češ oretaja
mogući problem
TDI - vruć pali teško