Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
poz zanma me jeli tko radio i dali ima kakva iskustva sa wurtovim aparatima za klimu pošto mi je firma nabavila wurtov aparat za klimu coolius 1000eco radim s njim ima tjedan dana i nisam nimalo zadovoljan sve mu je ručno otvaranje niskog i visokog pritiska ne uvlači nimalo ulja ili ga ne razdvaja a vakumka radi kao da si mješalicu za beton upalio a na visoki pritisak nikad ne može ubacit sav plin uvjek moram da ga ubacivam dodatno na niski itd itd
To je Ariazone,makedonska stanica za klime,koju prodaju kao Wurth,o ceni necu da komentarisem,kao da sama menja i lezaj u kompresoru,vari cevi.....
da reci nije baš jeftina čim je wurth masno jee
ja imam taj aparat,jako je dobar ima dobru vagu,i jako je ekonomican za razliku od drugih.taj aparat je izasao prije godinu dana,ima jako dobre specifikacije .ja nemam nikakvih problema s njim.
Zadnja izmjena od mmirko (19-06-2012 23:37:21)
da koliko dugo radiš s njim ja sam dosad radio ručno s vagom manometrima itd ovaj mi aparat ide na živce jer nemože u klimu koju stane 850 g plina ma ni pola ubaciti na visoki pritisak nego onda ubacivam na niski a ručno sam mogao bez problema i 2 kile ubaciti opet ovisi od vremena boce itd znam da je to glupos a i malo mi je spor kad uvlačim plin iz sistema
imam ovaj aparat vec 2 mjeseca,meni radi bez greske.recimo naj vise sam punio 700 g plina brzinski ga je ubacio.sto se tice izvacenja iz sistema jest malo spor.ovo je prosjecan aparat ne mozete od njega trezite neke bolje performance..
poz zanma me jeli tko radio i dali ima kakva iskustva sa wurtovim aparatima za klimu pošto mi je firma nabavila wurtov aparat za klimu coolius 1000eco radim s njim ima tjedan dana i nisam nimalo zadovoljan sve mu je ručno otvaranje niskog i visokog pritiska ne uvlači nimalo ulja ili ga ne razdvaja a vakumka radi kao da si mješalicu za beton upalio a na visoki pritisak nikad ne može ubacit sav plin uvjek moram da ga ubacivam dodatno na niski itd itd
Pozdrav Kolega,dali si resio problem sa separacijom ulja.? nabavio sam isti uredjaj i imam isti problem.....dosad sam radio na starijem wurthovom modelu "volautomat 95" i prezadovoljan sam bio,hteo malo da podmladim.Sto se tice ubacivanja gasa do 700grama nema problema kad izvakumiras dobro ali neznam gde ode ulje koje bi trebala da izdvoji......ajde ako si nesto saznao javi.....hvala unapred i pozzzzz
Zadnja izmjena od zolitas (06-07-2012 18:33:55)
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka