Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
imam problem s navedenim autom 2000god DTI motor.Dosao je s problemom nece da ide preko 3000 obrtaja.U mestu ide skoro do 4 u voznji najvise 3000.Na dijagnostici ima jednu gresku 3311 regulacija pocetka ubrizgavanja,negativno odstupanje.Kad je obrisem nema je dok ne poteram auto,tad se pojavi.Pregledana creva od turbine,turbina,zapusavan egr,menjana dizna sa senzorom,protokomer,filter goriva,tajming dobar.Vozio auto kod bosiste,kaze pumpa dobra iako je kaze nije skidao.Zanima me da li je neko imao ovakav problem i jel moguce da pumpa nije dobro proverena jer nije skidana.Sve sam pregledao i sve me upucuje na pumpu,a opet bosista tvrdi da je dobra
Jesi proverio filter vazduha
Pirke
Po meni pumpa 100%, nema sta drugo biti ako je ovako u fazi, ako je provjereno....
ma zezam se 2 dana sa njom,ko da je svemirski brod.Valjda ce neko od bosista dati komentar,sumnjiv mi ovaj pregled pumpe bez skidanja mada covek tvrdi da je ok.
Proveri parametre pumpe pre nego bilo sta uradis...
ja sam imao takav problem sa jednim scenicom.bio je stavljen krivi zupčasti gdje su oznake pomaknute za jedan zub.ako možeš pogledaj šifru na zupčastom i usporedi sa kodom motora.
Slazem se sa Kalimerom u vezi kaisa razlika je jedan zub na pumpi vis.pritiska.a sto se tice pumpe vrlo retko stradaju .skini i poklopac ventila pa mu proveri fazu i prvi na vagu,oce kajlu na bregastoj da otkine pa izmrda malo.a kako pali
Pirke