elprog forum

auto dijagnostika, auto dijagnostički alati, autodijagnostički programi, autodijagnostika

Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.

#1 Re: Sopstvenim snagama » Rekuperator freona » 10-06-2015 20:25:33

Može se napraviti, samo što je osnova pravog rekuperatora bezuljni kompresor a to nemaš, ali ako misliš koristiti ga samo za jedan plin onda je dobar bilo koji kompresor.

#2 Re: Ostale teme » Auto Dizalice daljinci » 26-05-2015 00:05:15

O daljincu bez kabla i govorim, sličan kao i za auto samo sa njim upravlja vitlom, dok drži tipku na daljincu vitlo vrti, kad pusti stane.

#3 Re: Ostale teme » Auto Dizalice daljinci » 25-05-2015 22:15:54

Kolega ima daljinac za vitlo na šlepslužbi, vrlo zgodna stvar kod navlačenja auta, nešto slično bi sigurno moglo raditi i na dizalici.

#5 Re: Auto klime » Tlakovi » 25-04-2015 14:22:37

Jel se vi ovde šalite ili stvarno neznate osnovne stvari o radu klime???

#6 Re: Auto klime » Tlakovi » 24-04-2015 12:14:31

Niti je problem u niskom tlaku niti je problem diznu promijeniti, problem je ako ne hladi, na tako niskom tlaku cijev treba biti ledena ako nije onda mijenjati diznu, cijevi se razdvoje ali treba imat alatkicu za to.

#7 Re: Fiat / Alfa / Lancia dijagnostika » Dijagnostika problem » 14-04-2015 11:48:05

Neka vozila su imala i tad OBD, ali nije bio obavezan i nije bilo određeno gdje će se nalaziti.

#8 Re: Peugeot / Citroen dijagnostika » Pezo 206 » 26-03-2015 17:50:42

Mislim da kit nema u originalu ali imaju proizvođači ležajeva i prodaje se kod prodavača autodijelova, tuljak posebno a posebno kit sa ležajevima i semerinzima.
Mogu i majstori tokari napraviti čahuru sa kanalima za mast i mazalica se ugradi za naknadno podmazivanje.

#9 Re: VW / Audi / Seat / Škoda dijagnostika » Audi a4 problem grijanje » 20-03-2015 03:10:41

Da, pogrešno sam rekao, neće blicati zbog greške, ali greška senzora mora biti i kod običnog presostata, samo ne mora biti u klimatroniku, može biti u motornom.
Blicanje je ipak moguće iz drugih razloga, vjrojatno je displej mijenjan pa zato blica, izvadi ga pa vidi godinu ili probaj konfigurirat/kodirati za taj auto.

#10 Re: VW / Audi / Seat / Škoda dijagnostika » Audi a4 problem grijanje » 19-03-2015 17:32:32

Nedostatak plina ti mora prijaviti kao grešku senzora, čim ima neku grešku to ti signalizira blicanjem displeja.
Možeš pokrenuti test funkcija klimatronika pa slušati jel se klapne otvaraju na taj način vidiš i jel motorić klapne dobija struju i locirati jel problem elektronike ili mehanike. Ne znam sad napamet poziciju motorića, sjećam se da je jedan vidljiv iza radija i displeja, ali to je činimi se puhanje gore/dole. Mogu ti pogledati poziciju ako bude trebalo.

#11 Re: Peugeot / Citroen dijagnostika » Citroen xsara 2.0 HDI probl sa pajenjem nakon paljenja preko kablova » 18-03-2015 13:37:36

Slobodno može te doći i vas dva dva i svi osgtali koje to zanima i vidjeti na licu mjesta činjenice.
Napon akumulatora 10 volti na akumulatoru, eku mod se ne uklhučuje.
Servisna dokumentacija kaže, eko mod se uključuje iz dva razloga, jedan je vrijeme, drugi je budnost potrošača  iz definirane grupe.
Iz drugog dijela servisne dokumentacije je podatak da se BSI budi kad dobije zahtjev od nekog sa definirane liste potrošača.
To su činjenice, napon i eku mod nemaju veze ni u servisnoj dokumentaciji ni u praksi.
Za napone ispod 9 volti nema smisla raspravljati jer je to stanje neispravnosti i BSI ne može obavljati ispravno svoju funkciju  a može doći i do trajne štete.

#12 Re: Peugeot / Citroen dijagnostika » Citroen xsara 2.0 HDI probl sa pajenjem nakon paljenja preko kablova » 18-03-2015 02:46:21

C5 navodim kao primjer jer ga imam u dvorištu na raspolaganju za testiranje, u eku mod definitivno ne ide na naponu čak i ispod deset volti.
Za sleep mode, iskreno nije mi palo na pamet da gledam jel u sleep modu dok radio radi, mislim da je logično da sleep mode nije aktiviran dok radi radio, kako bi inače BSI aktivirao eco mode ako je BSI sam neaktivan, ili odakle radiu napon kad ga inače dobija od BSI. Provjeriću sutra i taj detalj u praksi. Mislim da si ti pomiješao eko mode sa energy menagementom, što imaju svi c5 i ostala vozila iz psa grupacije koja imaju BSI.

#13 Re: Peugeot / Citroen dijagnostika » Citroen xsara 2.0 HDI probl sa pajenjem nakon paljenja preko kablova » 17-03-2015 18:05:16

Ne znam odakle ti taj podatak za 11volti,ali ja do sad nisam naišao na takvu informaciju. Ne znam dali i kako BSI detektuje napon kad je u sleep modu, i kako aktivira eco mod kad je u sleep modu niti kako radio dobija struju ako je BSI u sleep modu, ali to je opet nešto drugo, u tom slučaju se pojavljuje neispravan radio i kao posljedica prazan akumulator. Ne znam jel ima smisla raspravljati o situacijama koje nastaju kad je prazan akumulator, kodevi ključeva se izgube zbog varijacija napona a to mislim da nije funkcija BSI, to ja zovem posljedicom problema sa naponom, brljanjem elektronike,greške, gremlini itd.
Evo konkretno, automobil c5, eco mod se pali nakon jednog sata, na pad napon dok se alnasuje ne pali eko mod, na pad napona ispod 10 volti ne pali eko mod iako ni sa većim naponom ne može vrtiti alnaser. Dok alnasuje isključe se svi potrošači ali se ne upali eko mod, neki od potrošača se ne pale dok auto nije upaljen, ventilator kabine npr. ne radi iako nije u eko modu dok se ne upali auto.
Iz eko moda ne izlazi dok se ne upali auto ili dok se lexiom ne deaktivira eko mod. Radio isprazni akumulator toliko da auto ne može upaliti ali eko mod se još nije aktivirao, ja stvarno ne vidim vezu eku moda sa naponom,ni u praksi ni u dokumentaciji, ali eto ako postoje neki podaci volio bi i to vidjeti ili čuti drugačija iskustva.

#14 Re: Peugeot / Citroen dijagnostika » Citroen xsara 2.0 HDI probl sa pajenjem nakon paljenja preko kablova » 17-03-2015 11:15:39

Rekoh ti već, treptanje lampice te upozorava na neispravnost ili opasnost od da dođe do nekih nepravilnosti u radu, u ovom slučaju prazan akumulator, eco mod nije neispravnost nego funkcija koja služi da do neispravnosti ne dođe. Možeš spojit punjača koliko hoćeš auto će svejedno otići u eko mod nakon 30 min ako je nešto od potrošača uključeno. Izlazak iz eco moda je kad ECU dobije info da motor radi ili kad se Lexiom deaktivira eco mod, ne možeš punjačom deaktivirati eco mod jer nema veze sa napon. Isto tako u Lexiji možeš samo vrijeme aktivacije promijeniti i deaktivirati eco mod, ili npr. uključiti funkciju za salonski auto koji se prodaje pa se ne može paliti motor u salonu, nemaš nigdje u lexiji poveznicu napona i eco moda.

#15 Re: Peugeot / Citroen dijagnostika » Citroen xsara 2.0 HDI probl sa pajenjem nakon paljenja preko kablova » 17-03-2015 02:55:11

Prazan akumulator je neispravnost i to će BSI zabilježiti kao grešku, eku mod je funkcija, nije ni greška ni neispravnost, nemoj brkati stvari i mješati kruške i jabuke. I kad anlasuješ BSI isključuje potrošača, jel onda i to eko mod, šta kad taj tvoj loš akomulator staviš na auto koji nema funkciju eko moda, jel znači da će na njemu sve raditi normalno sa lošim akumulatorom?

#16 Re: Peugeot / Citroen dijagnostika » Citroen xsara 2.0 HDI probl sa pajenjem nakon paljenja preko kablova » 16-03-2015 20:37:13

Ekonomi mod je vremenska funkcija, može se naštimati neko drugo vrijeme ne mora biti 30min, u eko mod ide da nebi ispraznio aku a ne kad ga isprazni,i ne mora biti kontakt, ide i bez kontakta u eko mod, a može se i isključiti i opet pola sata do aktivacije.

Nemoj pisati nesto ako nisi siguran i siriti dezinformacije

#17 Re: VW / Audi / Seat / Škoda dijagnostika » VW T5 2.0tdi Nece u niske obrtaje i tesko pali » 13-03-2015 13:49:18

Šta, jel ima dvije dobavne pumpe? Sumnjam da bi tlak u railu bio dobar ako dobavna ne radi kako treba, jesi gledao tlak na verglanju, okretaji dok vergla, stanje DPF-a, aktuator turbine, tlak turbine itd.?

#19 Re: Fiat / Alfa / Lancia dijagnostika » Fiat doblo 2003 godiste 1.9 jtd ne pali » 04-03-2015 23:29:39

Šta dobije sa traktorskom diznom, samo potvrdu da ima tlaka što vidi i ovako?
Fuel flow je izračunat od dužine otvorenost dizne i tlaka, ako je fuel flow 0, jel to ne znači da onda ECU ni ne daje struju za otvaranje dizni?

#20 Re: Peugeot / Citroen dijagnostika » Peugeot 2.0hdi 90 problem kod paljena ujutro » 26-02-2015 23:56:36

Za paljenje nisu potrebni grijači kad je temperatura u plusu, zato i zasvijetli lampica samo na kratko. Trebaš prvo napraviti servis pošto ne znaš šta je rađeno, bitno da je filter nafte čist. Ono što možeš sam je da skineš poklopac motora i prije paljenja probaš napumpati gorivo na pumpici, ako nakon pumpanja bolje pali onda je problem u dotoku goriva. Dalje samo pregled kod majstora koji poznaje te motore i ima dijagnostiku za njih.

#22 Re: Peugeot / Citroen dijagnostika » Peugeot 307 1.6 16V - problem sa paljenjem posle sudara » 17-02-2015 12:36:48

Ima senzor spojen na BSI koji registrira sudar. To što ne rade prozori je zato što je u eko modu dok se ne upali, ne radi ni radio i još neke stvari dok ne upali. Treba spojit na Lexiu pa vidjeti šta kaže BSI.

#23 Re: Fiat / Alfa / Lancia dijagnostika » Fiat trokira » 12-02-2015 14:36:51

Kako misliš dobra dobra kompresija, koliko je izmkjereno?
Ako kažeš da topal motor radi dobro na leru, a trokira u obrtajima, onda znači da na leru ima dobru kompresiju i kad je topal, na hladno si valjda već izmjerio ? Zaključak iz tvog pisanja je da je izmjerena dobra kompresija a ipak nema paljenja na tom cilindru dok se ne zagrije, a kad se zagrije radi i taj cilindar ali u obrtajima dolazi do izostanka paljenja, nema logike.

#24 Re: BMW dijagnostika » E36, 318tds, problem jutarnjeg paljenja » 09-02-2015 19:40:25

Kompresija ti je vjerojatno dobra bez obzira na kilometre i postupak mjerenja. Trebaš zakrenuti pumpu na ranije paljenje, zbog kasnijeg paljenja ti dimi i teško pali, osim toga možda ima malo i zraka u filteru, zbog tog zraka može upaliti i ugasiti se, ako ima pumpicu pumpaj da istjeraš zrak.
Najbolje da ti bošista pregleda pumpu i proba je pomjeriti na ranije paljenje ili na drugi odgovarajući način podesi paljenje. Ono za obrtaje i tlak zanemari, ti si obrtaje gledao na kazaljci a ne preko dijagnostike, zato sam te i pitao koje je godište jer mi nije bilo logično da vidiš obrtaje (u parametrima) na starom motoru sa boš pumpom.

#25 Re: Peugeot / Citroen dijagnostika » VIN broj zaC4 » 09-02-2015 19:13:56

Vehicle characteristics
    
Vehicle family     C4
AS RPO No     11755 88 1 0254
Warranty Start Date     24/02/2009
OPB     I00S
General information
PRODUCT TYPE     CAR
COMMERCIAL MARQUE/COMPONENT TYPE     CITROEN
VEHICLE FAMILY     C4
SILHOUETTE     FIRM 5 DOOR SALOON
TRIM LEVEL     SX VTR
ENGINE     DIESEL TURBO DV6TED4 90HP FAP
TRANSMISSION     BVM5
PAINT TYPE     NON-METALLIC PAINT
BODY COLOUR     KKN - PAINT ADEN RED
INTERIOR TRIM TYPE     WEAVE TRYWEB + CLOTH SPRINT "SP"
UPHOLSTERY COLOUR     "FZ"
GEARBOX (CHARACTERISTICS)     BE4-5L MANUAL GEARBOX
DEFINITION TO FOLLOW     RANGE ACTIVITY
ENGINE (TYPE)     DV TYPE ENGINE
OTHER BADGE, " MISC. "     WITHOUT FULLER BADGE
Vehicle characteristics
TRIM LEVEL     SX VTR
PAINT TYPE     NON-METALLIC PAINT
BODY COLOUR     KKN - PAINT ADEN RED
INTERIOR TRIM TYPE     WEAVE TRYWEB + CLOTH SPRINT "SP"
UPHOLSTERY COLOUR     "FZ"
GEARBOX (CHARACTERISTICS)     BE4-5L MANUAL GEARBOX
Fuel supply-Engine
ENGINE     DIESEL TURBO DV6TED4 90HP FAP
FUEL SUPPLY     DIRECT EXCHANGE TURBO INJECTION
DIESEL FILTER WATER DETECTOR     WITHOUT DIESEL FILTER WATER DETECTOR
CYLINDER BLOCK (MATERIAL)     CRANKCASE ALUMINIUM
FUEL     DIESEL FUEL
EMISSIONS STANDARD (ENGINE)     ANTI DEPOLLUTION L5 (ENGINE)
ENGINE (TYPE)     DV TYPE ENGINE
CAPACITY     1600 CM3
OIL COOLER     MNTG WATER/OIL EXCHANGER ON ENGINE
COOLING MOTOR     RADIATOR TH : 27 - 21 DM2 BRAZED ALUMINIUM
CRANKCASE GAS CIRCUIT HEATING     W/O HEATER CASING GAS CIRCUIT
EOBD SELF-DIAGNOSIS SYSTEM     "EOBD" AUTO-DIAGNOSTIC WITHOUT ACCELEROMETER
VEHICLE TECHNICAL DEPOLLUTION     L5 VEHICLE TECHNICAL DEPOLLUTION
PARTICLE FILTER     PARTICLE FILTER
FAN     2 FANS , 2 RATES , IMPROVED 130WAERO
FUEL VAPOUR RETRIEVAL     WITHOUT PETROL VAPOUR RECUPERATION
INJECTION ASSOCIATED VARIANT     MOUNTING BOSCH
TANK FILTER     RESERVOIR FILTER INTERIOR
Gearbox-Driveshafts
TRANSMISSION     BVM5
GEARBOX (CHARACTERISTICS)     BE4-5L MANUAL GEARBOX
FINAL DRIVE RATIO     REAR AXLE HYPOID GEARSET 19 X 72
WHEEL STYLE     16-INCH STEEL WHEEL
CLUTCH     HYDRAULIC CLUTCH
DIFFERENTIAL (GEARBOX)     DIFFERENTIAL 84
TYRE (SIZE, TYPE)     TYRE 205/55 R16 91V NON REINFORCED
WHEELS FITTED     6,5" RIM ROAD WHEELS
WHEEL (TYPE)     MOUNTING LEV 2 STEEL WHEEL
INFLATION PRESSURE LOSS INDICATOR     WITHOUT TYRE DEFLATION INDICATOR
GEARBOX TYPE     GEARBOX BE4R
Suspension-Steering-Brakes
REAR ANTI-ROLL BAR     REAR ANTI-ROLL BAR DIAM 25
STEERING COLUMN     MANUALLY ADJUSTED STEERING COLUMN
FRONT ANTI-ROLL BAR     FRONT ANTI-ROLL BAR DIAM 22
POWER STEERING FLUID COOLING SYSTEM     WITHOUT POWER STEERING OIL COOLING
SUSPENSION     NORMAL SUSPENSION
DYNAMIC STABILITY CONTROL SYSTEM     WITHOUT ELECTRONIC STABILITY PROGRAM
BRAKE ASSOCIATED VARIANT     8 1 BOSCH ABS
STEERING (OPERATION)     ASSISTED ELECTROHYDRAULIC STEERING
PEDAL BRACKET (TYPE)     PEDAL STANDARD
Body fittings
HORNS     HORN STANDARD
AERIAL     SHORT ROOF AERIAL
REAR SPOILER     FITTING WITH RR UPPER DEFLECTOR
DECORATION (PAINTED)     SOLID COLOUR DECOR
SIDE MOULDINGS (TYPE)     LATERAL PROTECTOR MASS TINTED
SIDE MOULDINGS (DIMENSION)     WITHOUT LATERAL PROTECTORS
WHEEL EMBELLISHER (STYLE)     16 INCH 8-SPOKE AZZANA STYLE
REVERSING LAMPS     WITH 1 REVERSING LAMP
SILL ILLUMINATION LAMP     WITHOUT SILL ILLUMINATION
ADDITIONAL SHIELD (UNDER ENGINE)     W/O ENGINE UNDERSHELDING
DRAUGHT EXCLUSION     BONNET WITHOUT SEAL
EXT. REARVIEW MIRROR COMP. FUNCTION     EXT MIRROR MANUAL-FOLD BACK
EXHAUST TAILPIPE TRIM     W/O EXHAUST OUTLET EMBELLISHER
ENGINE BAY SOUNDPROOFING     BONNET SOUNDPROOFING
WINDSCREEN WIPER     FRONT WIPER BLADE W/O RAIN SENSOR
REAR SCREEN WIPER     REAR SCREEN WIPER
HEADLAMP WIPER     W/O HEADLAMP WIPER
FRONT PANEL BLANK     WITHOUT FRONT BUMPER PLUG
ROOF GLASS     WITHOUT ROOF WINDOW
REAR TAILGATE GLASS     FIXED TAILGATE WINDOW
BUMPER     FR/RR BUMPER STD BODY COL+FOG LAMP TRIM NOT CHROME
MUDFLAP     WITHOUT REAR MUDGUARD
NUMBER PLATE     WITHOUT LICENCE PLATE
LUGGAGE RACK     WITHOUT ROOF BARS
FRONT FOGLAMP     FRONT FOG LIGHTS
SPARE WHEEL     STEEL WHEEL + STANDARD TYRE
EXTERIOR ACCESSORIES     NEUTRAL EXT HANDLE+PILLAR+RR CTRL BODY COL MIRROR
EXT. REAR VIEW MIRROR (DRIVER SIDE RADIUS)     CONVEX EXTERIOR MIRROR GLASS
SUN ROOF     FIXED ROOF
BUMPER TRIM     DYED BUMPER STRIP
GLASS (APPEARANCE)     TINTED
WINDOW (TYPE)     LAM W/SCREEN + SIDE + RR TOUGHENED
HANDS FREE ACCESS AND STARTING     NO ACCES AND HANDSFREE STARTING
Interior fittings
INTERIOR TRIM TYPE     WEAVE TRYWEB + CLOTH SPRINT "SP"
ANTI-THEFT ALARM     WITH THEFT PROTECTION ALARM
CIGAR LIGHTER     FRONT CIGAR-LIGHTER
REAR HEAD RESTRAINT     WITHOUT REAR HEADREST
FRONT HEAD RESTRAINT     FRONT HEADREST ADJUSTABLE
REAR SEAT     WITHOUT REAR SEAT POSITION
REAR SEAT ARMREST     WITHOUT REAR ARMREST
FRONT SEATBELT     PYROTECHNIC SEAT BELT WITH ALARM
CLIMATE (AMBIENT TEMP)     TEMPERATE COUNTRIES
CHILD LOCK     ELECTRIC REAR CHILD LOCK
SPEED GRADUATIONS     GRADUATION KMS/H
TACHOMETER     INTEGRATED DIGITAL REV COUNTER
DRIVING POSITION     LEFT HAND DRIVE
ADDITIONAL HEATING     AUTOMATIC ADDITIONAL HEATING
DASHBOARD EQUIPMENT     FASCIA TUNGSTEN FR LOWER PANEL+NEUTRAL PEN HOLDER
MISC. INT. LAMPS     3-POSITION FR COURTESY LAMP
DOOR TRIM     DOOR PANEL WITHOUT WOOD DECOR
LOUDSPEAKER     4 FR SPEAKERS (2 TW + 2 FR) + 2 RR SPEAKERS
RADIO CONTROLS     REMOTE RADIO CONTROL
PASSENGER COMPARTMENT SOUNDPROOFING     6 KG BULKHEAD SOUNDPR
SCREENING (BLIND, SIDE SUNBLIND, SUNROOF)     WITHOUT SUN VISOR SCREEN
FRONT PASSENGER SEAT HEIGHT CONTROL     WITHOUT FRONT PASSENGER SEAT HEIGHT ADJUSTMENT
DRIVER SEAT CONTROL     DRIVERS FRT SEAT MANUAL CNTROL
FRONT PASSENGER SEAT CONTROL     PASSENGER FRT SEAT MANUAL CNTR
DRIVER SEAT ADJUSTMENT     WITHOUT DRIVER'S LUMBER AND SIDE SUPPORTS
FRONT PASSENGER SEAT ADJUSTMENT     WITHOUT PASSENGER'S SIDE AND LUMBAR SUPPORTS
DRIVER'S SEAT FOLDING     W/O FOLDING DRIV FRONT SEATING
FRONT PASSENGER SEAT FOLDING     W/O FOLDING PASS FRONT SEATING
FRONT SEAT ARMREST     ASSEMBLY WITHOUT FRONT ELBOW REST
COMPACT DISC     WITHOUT COMPACT DISC
SATELLITE NAVIGATION SYSTEM     WITHOUT NAVIGATION SYSTEM
HEADLAMP BULBS     HALOGEN BULB
REAR WINDOW LIFT     MAN CTRL REAR WINDOW LIFTER
TRAFFIC INFORMATION READER     WITHOUT LATERAL TRAJECTORY MONITORING
DISPLAY     DISPLAY (RADIO+CLOCK,T°,CD)
COURTESY MIRROR     DRIV OCCULT+PASS OCCULT W/O LIGHT
OIL GAUGE     STD OIL LEVEL INDICATOR
FITTING REAR HEAD RESTRAINT     WITHOUT REAR HEAD-REST
HEATING ELEMENT     NON HEATED SEAT
FRONT LATERAL AIRBAG     THORAX SIDE + CURTAIN AIRBAG
PASSENGER AIRBAG     PASSENGER AIRBAG
ELECTRIC WINDOW (OPERATION)     DRIVER + PASSENGER ELECTRIC WINDOW AUTO STOP
EQUIPMENT PACK     WITHOUT DRIVING SCHOOL EQUIPMENT PACK
EXTERIOR REAR VIEW MIRROR (HEATED)     NON HEATED DOOR MIRROR
AIRBAG DEACTIVATION     MANUAL AIRBAG DEACTIVATION
INTERIOR DOOR CONTROL (APPEARANCE)     NEUTRAL FINISH INSIDE DOOR HANDLE
REAR LOAD FLOOR     FIXED REAR LOAD FLOOR NOT TRANSFORM
HEADLAMP HEIGHT ADJUSTER     REMOTE MANUAL HEADLAMP ADJUSTMENT
FRONT SEAT GUARD     REMOVABLE PANEL + CAB PROTECTION GRILLE
FRONT SUN VISOR     DRIVER'S+PASSENGER'S SIDE WITHOUT INSCRIPTION
STORAGE (DRIVING POSITION)     CLOSED SIDE STORAGE COMPARTMENT WITHOUT BEZEL
RADIO RECEIVER     "RD4/MP3" RDS COMPACT DISC AUDIO SYSTEM
REFRIGERATION     SINGLE AIR CONDITIONING
CRUISE CONTROL     REGULATOR OR SPEED LIMIT
DRIVER'S SEAT HEIGHT CONTROL     PARALLEL DRV HEIGHT ADJ
INTERIOR REAR VIEW MIRROR     NON-ELECTROCHROMATIC DAY-NIGHT INTERIOR MIRROR
CARPET COVER     W/O CARPETMAT
DRIVER AIRBAG     DRIVERS AIR BAG
EXT. REAR VIEW MIRROR (DRIVER SIDE RADIUS)     CONVEX EXTERIOR MIRROR GLASS
LOAD SPACE STORAGE     W/O BOOT TIDY
CARPET     NEEDLED CARPET DILOUR F550
TUNER RADIO     MONO RADIO TUNER
OBSTACLE DETECTION SYSTEM     WITHOUT OBSTACLE DETECTOR
INFLATION PRESSURE LOSS INDICATOR     WITHOUT TYRE DEFLATION INDICATOR
TRIM ADAPTATION     STD GAITER + KNOB CHROME INSERT
FLOOR MAT     W/O CARPETMAT
EQUALISER AMPLIFIER     WITHOUT EQUALISER AMPLIFIER
LOCKING CONTROL     DEADLOCKING + AUTOMATIC LOCKING
WINDOW (TYPE)     LAM W/SCREEN + SIDE + RR TOUGHENED
STEERING WHEEL     RUBBER STEERING WHEEL 2 BRANCH
FAN     2 FANS , 2 RATES , IMPROVED 130WAERO
CHILD OBSERVATION INTERIOR MIRROR     WITHOUT INTERIOR CHILD MONITORING MIRROR
AUDIO PACK AUXILIARY SOCKET     WITHOUT AUDIO PACK AUXILIARY SOCKET
Electrical
ALTERNATOR     ALTERNATOR 150 AMP
HORNS     HORN STANDARD
BATTERY     BATTERY L3 450
STARTER MOTOR     STARTER MOTOR CL 5
SPECIAL LIGHTING     WITHOUT PARTICULAR LIGHT
REVERSING LAMPS     WITH 1 REVERSING LAMP
MISC. INT. LAMPS     3-POSITION FR COURTESY LAMP
SILL ILLUMINATION LAMP     WITHOUT SILL ILLUMINATION
EXT. REARVIEW MIRROR COMP. FUNCTION     EXT MIRROR MANUAL-FOLD BACK
CEN. LOCKING REM CONTROL FREQUENCY     LOCKING REMOTE CONTROL FREQUENCY 433.92 MHZ HETERODYNE
HEADLAMP BULBS     HALOGEN BULB
MULTIPLEXING     MULTIPLEXING ASSEMBLY CAN CAN
FRONT FOGLAMP     FRONT FOG LIGHTS
HEADLAMP HEIGHT ADJUSTER     REMOTE MANUAL HEADLAMP ADJUSTMENT
Component manufacturers
BRAKE ASSOCIATED VARIANT     8 1 BOSCH ABS
INJECTION ASSOCIATED VARIANT     MOUNTING BOSCH
Miscellaneous
SPECIAL SPECIFICATION     NON-MODIFIABLE GLAZED VAN
ATMOSPHERIC CONDITIONS     NORMAL ATMOSPHERE
DRIVING POSITION     LEFT HAND DRIVE
RADIO HEADPHONE SOCKET     WITHOUT ACCESSORIES SOCKET
TRAFFIC SIDE     DRIVING ON THE RIGHT-HAND SIDE
SIDE IMPACTS     DOOR WITHOUT REINFORCEMENT
SET OF KEYS     2 HF PLIP KEYS
EMERGENCY EQUIPMENT     W/O HELP EQUIPMENT
SURFACE CONDITIONS     GOOD TERRAIN
EXTERIOR ACCESSORIES     NEUTRAL EXT HANDLE+PILLAR+RR CTRL BODY COL MIRROR
SLAVE CONTROL UNIT     BSI EVOLUTION
EMERGENCY WARNING TRIANGLE     WITHOUT WARNING TRIANGLE

Board footer