Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Zdravo drugovi
gasi se nakon 4-5 sekundi, upali lampicu greške servo-sistema
koji mu je djavo?
Zdravo drugovi
gasi se nakon 4-5 sekundi, upali lampicu greške servo-sistema
koji mu je djavo?
nisam inače mehaničar danas je auto odveden na servis samo me zanima šta bi moglo da bude
jel neko naišo na ovaki problem?
Sta je, uplasio si se da te ne oderu majstori, nisi ni trebao da ga vozis kod ljudi u koje nemas poverenja !
ja mogu da predpostavim gdje je povezo auto..... istra nije pro svijeta 1 sat je cijelu obidjes autom
@)).....
jesam ja ih popravio preko 100 sa takvim istim problemom .a zar je bitno sta je u pitanju kad ni po opisu greske neznas o cemmu se radi onda je svaka daljna diskusija gubljenje vremena
atm tuning
electronic key
------------------------
alo majstori
jos uvijek je na servisu..izbrisu greske upali vozi sve radi normalno pa nakon nekog vremena opet stane
inace auto nije moj, susjed ga dofurao iz amerike
sta li mu je? djava ga odnia..
ajde ti koji si 100 popravio
sta je to nije valjda emotivno vezan za njega pa jeftinje bi ga izaslo da ga je sa ovih prostora pazario,sto se tice kvara moguce da ga immo zeza.
ako nemoze taj mastor sto si odvezao auto da popravi vozi u ovlasten servis sigurno ce rijesiti
alo majstori
jos uvijek je na servisu..izbrisu greske upali vozi sve radi normalno pa nakon nekog vremena opet stane
inace auto nije moj, susjed ga dofurao iz amerike
sta li mu je? djava ga odnia..
ajde ti koji si 100 popravio
bio je u ovlastenom servisu, ovi ga odvezli kod elektronicara mozda oni nesto skontaju..