Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
problem kad krenem volanom desno levo do kraja izgubi napon struje od alternatora na 12 40 volti ,aovako normalno puni samokada namoptam na kraj volan ne puni kako treba, ako neko imao ovkav problem
mislim da češ skidati alternator.
Koliko struje povuce u krajnjim polozajima?
pa sa sfe potrosace puni 14 60 volti cim krenem volan do kraja levu ili desnu pada mi iispod 12 volti\
promijenio plocu diode komplet sa reglera iista stfar , alternator muje isti fijatov italijanski alternator
To jeste fiatov motor pa je i alternator takodje.
Pitah za ampere...ne za volte.
a servo pumpa
kao što reče vili van der pakšu TREBAĆE PRSTI GUZICI SVRBLJIVOJ
pa kad ga smotaš i padne napon dal ostane takav napon 12,40 v ili pustiš volan pa nazad se vrati na 14v? zašto si mjenjao djelove,pa trebao si prvo ispitati
Ma menjaj redom dok ne ubodes.
Servo pumpa je isti princip jos od generacije G. Znas i sam.
a servo pumpa
u startu je rekao da slabo puni dok mota i dok drzi volan skroz smotan sto mislim da je u redu nije nista strasno uglavnom ima punjenje.
Zadnja izmjena od mb73 (15-11-2013 01:06:38)
Nece biti da je ovo stanje u redu, tj ispravno.
pa sa sfe potrosace puni 14 60 volti cim krenem volan do kraja levu ili desnu pada mi iispod 12 volti\
u pravu si ovo ispod 12 v nije ok.
Nece biti da je ovo stanje u redu, tj ispravno.
astro napisao:pa sa sfe potrosace puni 14 60 volti cim krenem volan do kraja levu ili desnu pada mi iispod 12 volti\
znam zato i pišem reko možda neki misle da je solarna pa ima posebno napajanje
Servo pumpa je isti princip jos od generacije G. Znas i sam.
delphi napisao:a servo pumpa
kao što reče vili van der pakšu TREBAĆE PRSTI GUZICI SVRBLJIVOJ
ugusi ga servo pumpa
montirao sam mu nov alternator imao samal,zaboravio da javim izvinjavam se , super je hvalla vam