Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
please help nemogu obrisati gresku na ovom scenicu,clip mi trazi da ugasim motor a kontakt da ostane ,medjutim kad to uradim izgubim komunikaciju sa vozilom,ponovni pritisak na dugme nista ne resava.Greska je senzor temperature.ma glup sam ja za ovaj clip
Kolega, a da nam se predstavis , pa da onda krenemo dalje?
je napisao skrivenu poruku za korisnika: veskobuki123
Ugasis auto,das kontakt I ponovi uspostavljanje komun.,tako je izbrises ako se da izbrisati
Tako radi kts.
Zadnja izmjena od alexa2406 (23-11-2013 00:45:39)
drvena kajla je zakon
dajes kontakt tako sto auto ubacis u brzinu i pritisnes start dugme.Mozda te to muci,a dok auto radi ne mozes da obrises greske.
dajes kontakt tako sto auto ubacis u brzinu i pritisnes start dugme.Mozda te to muci,a dok auto radi ne mozes da obrises greske.
Pa nadam se da zna da da kontakt,jedino kolega da jos I odemo da ugasimo gresku
Zadnja izmjena od alexa2406 (23-11-2013 00:56:47)
drvena kajla je zakon
ah ta prokleta kocnica.hvala na uputstvima pa dako i ja naucim raditi sa ovim clipom ako u medjuvremenu ne sjebem nesto.
neces sjebati nista ako znas sta radis,samo ne zuri,sto je brzo to je i kuso
ah ta prokleta kocnica.hvala na uputstvima pa dako i ja naucim raditi sa ovim clipom ako u medjuvremenu ne sjebem nesto.
drvena kajla je zakon
ma da znam znam samo osnove,radio sam sa posudjenim klipom 10-ak puta,a sad sam kupio za sebe pa se pokusavam snaci.Nadam se da necu biti naporan sa trazenjem objasnjenja.E da... kako promjeniti jezik na tabli kod scenika 2 tj. kako doci do opcije da ponudi konfiguraciju