Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Interesuje me da li je neko od kolega radio veliki servis na njemu i koliko je love naplatio zamjenu.to je onaj sa xebačkom vodenom p. što p.goriva ide kroz nju .. fakat nemogu da se orijentišem a posao je .. znači interesuju me ruke bez dijelova da se neračuna po satu.Pa ako može pomoć..
kao što reče vili van der pakšu TREBAĆE PRSTI GUZICI SVRBLJIVOJ
više ti se čini na prvi pogled da je komplicirano,posao je ko i na večini novijih auta
cr pumpu ne skidaš nego samo skineš dvije matice za 12 ključ koje ju drže za vodenu pumpu.kad uzimaš vodenu pumpu pazi pod kojim kutem stoje šarafi koji idu
u cr pumpu jer ima dvije vrste.
heh kolko god da naplatis malo je otprilike mozes uraditi 2 servisa na golfu 4 tdi dok na ovome odradis jedan
Druze znas da to zavisi od majstora.do majstora od mesta do mesta,tako da moj ti je savet ako nisi menjao na njemi nikada provesces vise vremena pa proceni sam,ili idi po satnici naplati I to ti je to,najbolje resenje
Sto bi rekli koliko god uzmes tebi je malo,a njemu puno
Zadnja izmjena od alexa2406 (29-11-2013 23:18:35)
drvena kajla je zakon
Naplatio sam 100 e.Mada je malo kad se skontam koji je posao (pošto prije nisam skidao)
više ti se čini na prvi pogled da je komplicirano,posao je ko i na večini novijih auta
cr pumpu ne skidaš nego samo skineš dvije matice za 12 ključ koje ju drže za vodenu pumpu.kad uzimaš vodenu pumpu pazi pod kojim kutem stoje šarafi koji idu
u cr pumpu jer ima dvije vrste.
heh kolko god da naplatis malo je otprilike mozes uraditi 2 servisa na golfu 4 tdi dok na ovome odradis jedan
Druze znas da to zavisi od majstora.do majstora od mesta do mesta,tako da moj ti je savet ako nisi menjao na njemi nikada provesces vise vremena pa proceni sam,ili idi po satnici naplati I to ti je to,najbolje resenje
Sto bi rekli koliko god uzmes tebi je malo,a njemu puno
jb.sledeci put uzeces vise bitno da si suske stavio u dzep,ima za pivu i cevape hahahaha,a gledaj i to sa druge strane jeste ti bila muka prvi put si skidao a neko radi ceo mesec za to sto si ti uzeo danas od tog.
drvena kajla je zakon
JBG.zato sam ja završio pravu školu a napustio fakultet . neisplati se raditi za platu
JBG.zato sam ja završio pravu školu a napustio fakultet . neisplati se raditi za platu
Hahaah dobar si,sledeci put naplatis dve pive I dve porcije cevapa,a manje vremena utrosis zato sto si mu usao u dusu,malo mezis malo radis,dobro naci plata legla za ceo mesec hahaha,najlepsi poslovi du ti veliki servisi
Zadnja izmjena od alexa2406 (30-11-2013 21:47:44)
drvena kajla je zakon