Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
zdravo dali neko mozda ima nesto za reno scenic 99 godiste 2.0 16 ventila benzinac immo off fajl.kompjuter je simens sirius 32.
je napisao skrivenu poruku za korisnika: zajko mk
reseno immo off uradjen jedan moj drug ima softwer car lab immo i uklopio se jedan fajl od jednog renoa neznam tacno koji posto smo probali puno pre toga ali sada ima drug problem kad je hladan gusi a kad zagreje je dobar ali radi na 1000, 1200 rpm valjda je do step motora.
neodgovara ti immo off fajl.
zasto uvek immo of,to je na kraju polovan uch kosta kao kesa mentol bombona
uradis immo of musterija odlazi zadovoljna imas za cigare i pivo i to je to
A sutra
mnogo kljuceva
A sutra....
pjevas pjesmu seci mala seci,seci mala vene nece tebe immo off ledja da okrenee
@)).....
na kraju uvek ostaje sansa da neko ponovo spoji onu zicicu
cuby
Doktor specijalista za elektroniku
kad iscupas pin nemoze spojiti
moja verzija je uvjek virgin i emulator i nema problema sa ler gasom i trokiranjem
moja verzija je off i radi 100% na svakom ecu,isključivo po orginalu pa zajko mk ako trebaš okači orginal....i klima radi....
pozdrav
moja verzija je offtopik
atm tuning
electronic key
------------------------
Taj ecu nije zaliven, niti ga može Reno immo tool odradit, riješenje je pravi fajl za 29f200
a takodje ne postoji generalni immo off file !!! Evo moj primer od pre neko vece..fajl koji prolazi uvek, nije prosao..jeste da auto pali i radi AC ali dzaba...u mestu radi i prima gas..cim se pokrene trokira i prokiva i svasta nesto...najbolje je resiti onako kako treba, naci uzrok problema i resiti!!!
cuby
inace, to je bio Megan 2002, 1,6 16V, 29f200bb, SIEMENS SIRIUS 32
S110030034 B
8200035692
7700110471
MADE IN FfRANCE
0 / 03482 / 290469006 / 99297
Doktor specijalista za elektroniku
ja sam imao problema na jednom sa automatskim mjenjačem,ali sa manualnim radi ok.
postoji za svaki off 100% ,osim verzije koja radi na Can -u...