Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
ovaj punto 75 ne prima gas..pa jebote sve šta gledam sve je ok..temperatura motora,map senzor ok i pod lerom i kod dodavanja gasa čak je proban i drugi..lambda sonda također dobra..e sad u parametrima mi je lambda korekcija 1,25%..e to znam da nije ok..to je ubrizgavanje sa 4 injektora...kad trokira odnosno neprima gas,odspojim mu sa rampe povrat goriva i gorivo ide..znači pumpa je 99% dobra pošto obara regulator tlaka..mada ču još sutra izmjeriti tlak,ali sam siguran da je pumpa ok..dal je imao tko takav slučaj? dal može ga da muči ecu? pošto su kod tih puntiča 75 ecu bili problem..
sta je sa kablova i svjecica,imal ta 75-ca kablove i bobinu?
Kako ne prima? Mislis gusi se motor?
Bosch KTS 570
da guši se
probaj ispuhati povratno crijevo goriva prema rezervaru zna se zastopati
Prvo proveri pritisak goriva a moze biti da je i katalizator zacepljen
Bosch KTS 570
povratno crijevo sam več ispuhavao jer sam imao takav slučaj i to je ok..e sad jedino katalizator..inače na momente prime gas,pogotovo kad je hladan onda ide skoro dobro..kažem pumpa isto nije 100posto
ako je katalizator začepljen kakvu smjesu bi trebala očitavati sonda?
Zadnja izmjena od tomy.virje (15-10-2013 08:50:08)
Ma prvo proveri pritisak tu je problem
Pirke
ima sam bruka problema na fiatima ECU punto seicento itd ,na leru radi ko sat ,daš gas neće da ga primi puca kao da su mu izmješani kablovi ili neće gasa nikako guši ga,,nekad mi izčita na visi grešku nekad ne ,,i imao sam par puta problema sa kajlom na radilici slični simptomi ;; a prije toga normalno probaj pumpu
kao što reče vili van der pakšu TREBAĆE PRSTI GUZICI SVRBLJIVOJ
mjerio sam pritisak 2,3 bara..ajde da stavim i drugu pumpu,mada je ova dobra,ali ista stvar se događa,,pa jebote koda da je svemirski brod..ako ima još ko kakvu ideju neka kaže,ja više nemam..jedino ako ga ecu muči..nemam ga nigdje dobit za probu,malo je tih punta 75
Mislis da nije malo 2,3 bara? Zar nebi trebalo biti od 3 do 4 bara?
Bosch KTS 570
Pa sta pricas mali je pritisak jos kad se zagreje opadne jos za pola bara i nece
Pirke
je napisao skrivenu poruku za korisnika: Sasa1980_nina996_delphi_krpic_mb73
Posalji na pm sta je bilo u pitanju! Hvala
Bosch KTS 570
a zasto ovde ne napise sta je bilo
i šta bi fakat me interesuje
kao što reče vili van der pakšu TREBAĆE PRSTI GUZICI SVRBLJIVOJ
je napisao skrivenu poruku za korisnika: tomy.virje
poslao sam ti na PM
valjda bih trebali znati sta je bilo
ako je to ok onda nisi morao sve nas da pitas,vec koga smatras da zna,ili ja gresim
Zadnja izmjena od munja 4 (17-10-2013 23:22:55)
i u cem je bio problem ne vidi se odgovor...
neka glupost sigurno, cim ne zeli javno da napise odgovor
ko ceka taj i doceka odgovor
odgovor neču postaviti ovdje javno radi onih kučnih majstora koji dolaze po gotova riješenja,a netko izgubi vremena i vremena da nađe kvar..ako koga zanima nek me pita na pm.naravno ako vidim po postovima da nije u ovom poslu nek mi ni ne šalje PM.