Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
pitao bi ako je tko imao slučaj na ovakvom opelu auto ne prima gas vise od 4000 okretaja..i kad dođe jedva do 4000 i malo preko onda počne trzat i prijavi grešku p0300 -višestruko izostajanje paljenja..auto je došao kod mene sa novom bobinom,a kvar je ostao isti..gledao sam parametre mjerača protoka pod lerom 12 kg-h a pod punim gasom ide do 260 kg-h to ispada ok..senzor temperature ok,lambda sonda ok.egr ventil također odrađuje svoje..senzor detonacije ili knock senzor isto ok..skinuo sam injektore i odnio ih na ultrazvučno čiščenje pa ču sutra vidjeti...dal je imao tko ovakav slučaj? vectra c, 2003.god. 2,2 147 kw
jesi merio pritisak goriva,po simptomima trebao bi biti kvar sa dovodom goriva
taj motor je 108kw
sve sam to gledao i tlak goriva je ok i kompresija...
da 108kw a 147 konja..sad vidim da sam krivo napisao
taj motor je 108kw
riješio sam ovaj auto...faza je bila ok i kompresija oko 12 bara.nego nakon malo duže traženja odlučim da odvojim cijev od auspuha od katalizatora i imam šta da vidim..raspao se katalizator i začepio ispuh..inače to nisam gledao jer je gazda rekao da je katalizator stavljan novi,ali zamjenski..to je sa ispušnom granom katalizator..pošto je to motor 2,2 mislim da takav zamjenski kat. ipak nemože biti ovdje..