Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
U autu prestane raditi kilometar sat i počne trzati , gubiti gas.To se pojavi 2,3 puta u toku sedmice.Problem je što auto kada dođe kod mene bude sve uredu.. prijavljuje grešku km senzora i prve dizne.Imao sam taj problem prije 4 5 godina i nemogu se sjetiti da ga j...eš šta je bilo znam da nije imalo veze sa diznom i km senz. a prijavljivao iste greške ..Pa ako je neko imao sličan problem molio bi da mi mozak prefleša ...
kao što reče vili van der pakšu TREBAĆE PRSTI GUZICI SVRBLJIVOJ
obrati paznju na bobine i proboj visokog napona,kablove-svecice
Pozdrav,
Provjeri kutiju sa relejima u motornom, čest problem sa vlagom...
Jučer mušterija došla auto na leru radi super a neće gasa čim pipneš gas trokira isto kod fijata kada rikne motorni tako se ponaša ,,svijeće,bobine zamjenjene,pumpa goriva probana ,usis sa svim senz. stavljen drugi i ne vuče zrak i odjedamput motor se sam smiri i sve je ok,danas me opet zvao ista procedura, a dok je došao do mene sve je opet uredu..kao da je FORD ušao u njega.. ako neko ima šta protiv istjerivanja zla POMOĆ
Zadnja izmjena od delphi (17-03-2014 18:50:58)
a ovo jer si procitao, poradi malo oko instalacije i djekove konekcije
Pozdrav,
Zadnja izmjena od stole (17-03-2014 20:06:49)
da si zvao pre jedno desetak godina ja bi ti reko da zao duh uso u karbi i znao sam da ga isteram,al sad novo vreme ,novo breme ,verovatno je na nekom jacku neki pin labav
struju sam normalno pregledao jedino šta još sumljam na motorni.... dao sam čovjeku auto dok drugi
gdje ne nacunjam pa probam..
a ovo jer si procitao, poradi malo oko instalacije i djekove konekcije
leopard napisao:Pozdrav,