Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
citroen c3 1,4 hdi 2009 godina
auto se ugasi u voznji..nema pravila..mozes ga voziti 3-4 dana da se ugasi samo jednom ,a ponekad se u jednom danu ugasi 5-6 puta..kad se ugasi mozes ga ponovo upaliti kao da nista nije bilo
da dijagnostici neprijavljuje nikakvu gresku,covjek je napamet mjenjao senzor radilice ali nije pomoglo
je li netko imao neki slican slucaj?
postoji velika volja....
mozda neko napajanje...da se proveri el.instalacija..
best regards!
Probaj zamijeniti relej....ne znam više točno na kojoj je poziciji, ali od napajanja motorne elektronike. Obrati pozornost na BSM-u di se meću releji da nisu loši kontakti.
I nogon u guzicu je korak naprid. (rekao je mauce tung).
Morala bi dijagnostika pokazati, na C3 BSI bilježi logove grešaka, ako je neki modul ostao bez napajanja to će BSI zabilježiti, ako je motorni ostao bez napajanja neće u njemu biti greška ali će BSI zabilježi to u log.
Jel sa Lexiom čitaš greške ili neka univerzalna?
sa lexsiom ,imam u log stoji
3
postoji velika volja....
Ja bi prvo krenio od nekih osnovnih stvari,recimo zrak od rezervara do pumpe VP!
Onda bi vidio relej bosch pumpe,evo jučer na Mazdi primacy sličan kvar,relej otišao,ali kad sam ga skinuo i provao na stolu radio je,išao sam ga rastaviti i osjeća se paljevina u namotu,probio lak,a radni kontakt možda je i valjao!
Treba imati određenog iskustva,javi majstore šta si napravio...
Slazem se za bsm imao slican slucaj
Pirke
e kod tebe moze biti dizne ili common rail pumpa to mislim da im je cesto jer se deshava samo pri ubrzavanje gubi pritisak i gasi