Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
halo brigada: nisam nažalost veæ dugo stigo na forum, ali evo problem pa se naðe vremena i za forum.
Pošto je sezona motora a na njima sve više elektronike zna li neko za koji dobar diagnostièki program?
I nogon u guzicu je korak naprid. (rekao je mauce tung).
Ne pitaj me ono što ne znam !
prijatelju, ne radi ti link
U jednoj kapljici vode ima vise savrsenstva nego u svim strojevima koje je covjek izmislio.
Titula je ono sto ostane nakon sto covjek zaboravi sve sto je naucio u skoli.
Albert Einstein
Hvala ali ne radi link
I nogon u guzicu je korak naprid. (rekao je mauce tung).
je napisao skrivenu poruku za korisnika: raven_sk
Zadnja izmjena od predingli (02-10-2010 11:43:02)
Ne pitaj me ono što ne znam !
i mene bi zanimala diagnostika za motocikle .....
Takoðer bi me zanimala dijagnostika za motocikle i ako ima nesto slicno Autodati, ali za motocikle. Hvala.
Autodata ti nije dijagnostika...u njoj tehnièki podaci i uputstva za popravko.
Kod texe možeš da dokupiš ili imaš diagnostiku za motocikle.
pozz
Nisam ni mislio da je Autodata dijagnostika. Zato sam i stavio da mi treba "i" Autodata za motocikle. Znaci na jedno mjesto skupljeni tehnicki podaci za vecinu motocikala s kojima se jedan majstor moze susresti.
Program motorcyce data,to ti je isto kao autodata ,jedino što je za motocikle,,,a drugèije se može dobiti manuale za svaki tip.
pozz
Zadnja izmjena od bruki (31-08-2010 15:09:24)
motorcyce data je bas tacan naziv za program?
Da motorcyce data je tacan naziv....to je isto kao autodata za avtomobile....in proizvodac programa je isti.
Kod ujaka googla sve ovo mozes brez problema pronaci.
pozz
Ma slabo ima informacija u tom programu. Ima ono osnovno, koje ulje, koliko ulja, koje svecice, ... I to za starije motore, tj. do 2004. Mnogo je bolje naci manual za odredjeni model, gde je sve do detalja obijasnjeno...
mene zanima interface i dijagnostika za skutere?kako ide sa time?ima li neko kakvu preporuku?