Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
promijenio sam ulje, kao i filtere ali poslije toga ne bi upalio nikako...
verglao i verglao ali ništa skidao cijevi sa dizni ali opet ništa....
pogledao na forumu ...ništa....upalio Lanðu (traktor) zakaèio Audia, ubacio u drugu i nakon 100m upalio posljedica nisam imao.
....i... više ne ne mijenjam filtere ako nemam ublizini traktor....
provjereno....poz...
e svašta....ovo niti se ne isplati komentirati.....da nije tragièno bilo bi smješno !!!
Ne pitaj me ono što ne znam !
i ja sam imao slican slucaj ali imas postupak u auto dati kako ozracit
mozda je rjesenje za taj problem onaj magicni kabel
u radu je spas a spasa nema
Ništa kolege majstori ko nema traktor neka si kupi obavezno da bi mogao mijenjati filtere na audiju
je napisao skrivenu poruku za korisnika: oliver
Ne pitaj me ono što ne znam !
je napisao skrivenu poruku za korisnika: predingli
Može traktorom pošlepati a još bolje ako imaš kamion u dvorištu. Ne moraš ga najèešæe ni vuæi, samo spojiš kablove za startanje na 24 volta i on to odmah odzraèi. Probali mnogi.
A koji traktor preporucujes
sto se patite nabavite kabl obd i flesejte mu filter nafte da bolje pali...
@)).....
je napisao skrivenu poruku za korisnika:
nemoj se uvrijediti ali umorna pumpa ima te simptome,nakon reparacije nema muke sa ozraèivanjem,inaèe ovi problem rješavam da natlaèim naftu u pumpu sa 2-3 bara ikad upali prispojim ga na filter dok radi motor....možda je onaj u istri pogodio da æe brzo pumpa van......
pozdrav
ma slažem se ja da je taj motor loš...ali taj isti majstor mi je rekao prije dvije godine da je pumpa pri kraju a od tada sam prešao 55000km što ipak nije malo..... sad je poèeo više trošiti i dosta je lijen u zadnje vrijeme prije sam mogao voziti do 240km/h a sad preko 220km/ jedva ne znam dali ili se isplati reparirati ili da odem van i dovezem jedan za dijelove ulje ne troši i dali mogu ubaciti onaj motor od 180ks moj ima obièan mjenjaè i quatro.....ljudi hvala samo sam htio reæi ako je netko u nedoumici kao ja i po šlepa ga,, da neæe preskoèiti remen i.t.d
pozdrav