Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
postovani jel mi moze neko reci u cemu je razlika izmedju can comandera5.1 i vag k can comandera 2.5 naravno oba su copije sta radi jedan sta radi drugi?Imam can comander i radi mi poneke table a od login koda nista u nijednom golfu 5 nisam iscitao login kod tako da od logina dizem ruke za vozila sa canom.jel mi moze neko preporuciti sta i gde da kupim?
Samo reci da nisi cekao malo posle klik read.radi ja citao bez problema samo moras malo sacekati.pozdrav.
sa can comanderom jel da?
da.
cekao sam nije hteo da iscita.2006 je bio golf
Ja upotrebljavam 5.1 za avtomobile koji komunicirajo preko can (2004-), onda 1,4 (ne radi sve kao pi¹e) za avtomobile koji komunicirajo preko k linije (-2004) imam i verzijo 2.5 sa dongle koji je improved 1,4 a i skuplji, ima na tr¾i¹tu veè 3.0 kojeg sam naruèio, pa èemo videt kako radi.
Vi vjerovatno koristite klon ja imam orginal i login èita na golfu 5 do 2006 poslije ne
Od kada sam sebe uhvatio u laži nikome više ne vjerujem
ja imam 5.1 klon i jos nisam uspeo na dve petice izvuci login cod jedna je bila 2004 a druga 2006.a kilometre radi na sve sto sam probao.jeli prijattelji sta je fora kod novih za to prilagodjavanje kljuca jel postoi neki program sto kazu i koi je to jel neko radio?
Pozdrav,
Ja koristim VAG K+CAN COMMANDER V1.4 FULL (clon) i uspio sam procitati skc na Octavia II 2006 Can verzija i na golfu IV 2002. god., preko K linije bez problema. Treba pricekati cca 30 sec na Skoda i cca 1-1,5 min za golfa.
Meni ovaj VAG K+CAN COMMANDER V1.4 FULL (clon) nije uspio da riješi golfa 5 kraj 2006, mislim da on radi samo do kraja 2006.
Neznam kako na bezbolan naèin rješavati novija godišta. Naime na jednoj 5 iz 2007 godine sve mi uredno isèita, ali ne upisuje tj. on kaže da je upisano ali kilometraža se nemjenja.
Vag can comander je bolj¹i program. Uporabljam verzijo 5.00
k+can ne radi km na golfu i passatu poslije 06/2006,za to moras koristiti rosfar 260 (najjeftinija varijanta) ili neku km masinu kao dp3,enigmu,digiprog,dashcoder,...
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka