Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Punto greje dobro do -2 posle toga samo mlako grejanje prije neki dan kad je bio -10 nikako da greje.Moj drugar dao savet da stavim karton ispred hladnjaka 2\3 hladnjaka sam pokrio kartonom sada greje i temperatura na tabli stoji na sredinu sa i bez kartona.Dali to steti motoru ili bilo koji savet od vas POZDRAV svima
Ta vrsta problema lici na termostat u kvaru... nije se bas pametno tako igrati jer se zna desiti da napolju dobro ugrije,covjek zaboravi i.... pregrijan motor
Najbolje mijenjaj termostat.
Zadnja izmjena od astambura (23-12-2010 00:00:06)
Nemam sve sto volim,al volim sve sto imam!
promjeni termostat ne košta puno a ima svoju svrhu i biti če grijanja i bez kartona
nisam ginekolog,ali mogu pogledati
provjeri naravno kako su svi naveli termostat a moze biti da te klapne na grijanju ne zezaju
1.Termostat
2.Ne odzracen sistem
POZ.. komsiji waler je mozda jedan od najboljih koji se nude na nasem trzistu
ja sad imao problem sa stilom .promenio termostat sad ima grejanje.ali sad ima drugi problem.jedna strana negreje.otisla klapna
Pitam da li je mozda problem u hladnjaku za grejanje jedno crevo ona koja dolazi tecnost iz motora ne mozes da pipnes koliko je vruce a ono drugo crevo potpuno hladno kao da tecnost uopste ne prolazi kroz hladnjak za grejanje imali bilo ko neku ideju smrzavam se pozdrav svima i srecna NOVA GODINA
Začepljen hladnjak vjerovatno
radijator nema prohodnost-začepljen
skini oba crijeva i na ulazu u radijator spoji šlauf i pusti vodu pa češ vidjeti dali i kako voda izlazi na drugi priključak
Zadnja izmjena od jabuka (02-01-2011 21:20:53)
probaj crijeva na autu kada zapališ hladan auto. ako se oba crijeva griju podjednako krepao je termostat ( ostao je otvoren ) ako se jedno zagrijava a drugo je hladno termostat je ok . u koliko su ti crijeva na grijaču kabine ( jedno vruće drugo hladno ) postoji mogućnost začepljenog grijača ( nutarnji kiler ) . u tom slučaju možeš probati spojiti crijeva na ulaz i izlaz grijača sve skupa na nekakvu cirkulacionu pumpu ( može ona za bušilicu ) . za medij za čišćenje možeš uzeti namjenski za čišćenje zashladnih sistema ili blažu otopinu sol kiseline . nakon čišćenja isperi grijač vodom . pazi ( radni tlak je na autu 1 bar a tlak vodovoda čak i do 8 bara ) nikako ne spojiti crijevo iz vodovoda direktno na grijač . isperi sa udaljenosti . i ako bude sreće nećeš mjenjati grijač .
kako se zove onaj auto sa trozupcem ? ma onaj sa vilama ? nema veze sjetit ću se . do tada pozdrav svima
dobar ti onda vodovod imaš
dobar ti onda vodovod imaš
da pritisak u cjevima imam kako kada od6 do 8 bara . u glavnom šahtu sam morao radi prevelikog pritiska staviti regulacioni ventil ( ventil za regulaciju tlaka a ne protoka ) . kojim mogu smanjiti tlak u svom cjevovodu . jednostavno , drže prevelik tlak ulične mreže , no i to nije nešto ima i extremnijih slučajeva .
kako se zove onaj auto sa trozupcem ? ma onaj sa vilama ? nema veze sjetit ću se . do tada pozdrav svima
Problem resen glava motora na ravnjenje i mjenjanje dihtunga glave sada greje ko lud 15 euro dihtung 15 euro ravnjenje 30 euro rucni rad za 60 euro problem resem svi koji imaju isti problem ka ja preporucujem to pozdrav svima
Problem resen glava motora na ravnjenje i mjenjanje dihtunga glave sada greje ko lud 15 euro dihtung 15 euro ravnjenje 30 euro rucni rad za 60 euro problem resem svi koji imaju isti problem ka ja preporucujem to pozdrav svima
cijene mi nisu jasne,ali kaže se koliko para toliko i muzike
Sobzirom kako si opisao problem,temperatura dobra,ne grije samo kad je napolju ispod nule.... i ako se normalno ponasao u radu sa svim ostalim i nije duvao crijeva daj boze da je tu bio dihtung ili bilo sta slicno....
Ali nema veze bitno da je musterija zadovoljna pa makar i produvavanje malog hladnjaka kostalo 60eurica
Neznam koliko sam ih do sad produvao sa takvim simptomima i svi su PRZILI
Pozzzzz....
Zadnja izmjena od astambura (05-01-2011 23:07:34)
Nemam sve sto volim,al volim sve sto imam!