Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Musterija menjala akumulator,i nakon zamene gori non stop airbag lampica.Kacio sam ga na dijagnostiku i izbacuje gresku "Batery removed,ZK10 module supply".Probao sam brisati gresku ali neide.Pretpostavljam da je problem na modulu na akumulatoru pa ako moze pomoc kako to resiti.
Zadnja izmjena od Kele (08-02-2011 19:31:24)
kele probaj opet da iskljucis akumulator pa posle nekoliko minuta ukljuci i probaj da iskljucis sa dijagnostikom i meni se to jednom desilo
Probacu sutra ujutru.Samo se bojim da nije aktivirao piropatron koji iskljucuje napajanje u slucaju udesa,ali auto pali bez problema.Tacan naziv greske je "code 11,ignition circuit zk10 batery unplug 1".
kad si skidao akumulator moguce da si iskljucio ili ostetio mali kablic na + klemi koji sluzi za ispaljivanje kleme.
Nisam ja skidao akumulator,vec musterija sama pa kada je video da mu gori lampica airbaga onda je dosao kod mene.Evo krecem da vidim sta je u pitanju pa javljam.
Reseno!Covek pokidao kablic za ispaljivanje pp u samom konektoru.Nije mi bilo svejedno dok sam to sanirao ali sada je sve O.K,greska je obrisana i lampica ne gori vise.Hvala !