Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
na kts-u ne vidim okretaje radilice i izbaci kod 1808 sync. camshaft to cranshaft malfunction
senzor radilice je dobar kao i bregaste i instalacija do ECU je uredna. Auto nije paljen nedelju dana i odjednom nece da upali. Bilo je tragova od miseva ali instalacija je citava, i zubljenje je ok. Kad istekam senzor bregaste nema gresaka u memoriji cim ga zakacim iskoci 1808
Jel si merio signale sa senzora bregaste i radilice.
Nemam osailoskop da bi ih izmerio
..pa kako onda znas da su senzori bregaste i radilice ispravni??
vozi to nekome tko ima osciloskop da ti ispita signale senzora
senzori su novi
bez osciloskopa ces tesko sa sigurnoscu znati sta je.Ja sam skoro imao slican problem sa senzorom rejla,imao je napajanje,slao signal ali edc 15 ga nije video.Ako senzori imaju napajanje,zupcenje u redu,vodovi ok ostaje ti osciloskop da saznas da li je i kod tebe problem u edc.
Reseno i bilo je do senzora radilice koji je bio iz originala ali poslali mi pogresan tip. Kolege znam i ja da je osciloskop majka i imacu ga u vidu, i sami znate koliko je nas posao skup pa kad bih sve imali trebalo bi nam 10 zivota da to otplatimo. pozdrav i zivi bili
moze i bez osciloskopa da se radi,ali sad pogledaj na ovom slucaju koliko bi manje vremena proveo popravljajuci taj auto.